Samsung Beloningen breidt uit naar de Shop Samsung app te midden van voortdurende groei

0
38

Nul

Tegen het einde van 2016, Samsung lanceerde Samsung Beloningen. Het platform werd voor het eerst ontworpen om te stimuleren dan belonen Galaxy-apparaat eigenaren gebruik van Samsung Betalen. Verschillende promoties toegekend gebruikers voor transacties gedurende specifieke tijden en / of data, hetzij met geld of Samsung Rewards punten.

Zie ook

Galaxy Note 8 review: De belichaming van een bedrijf-de eerste smartphone

Waarom Samsung de Note 8 maakte me dump mijn S8 Plus

Video: samsung Galaxy Note 8 gezichten stijf concurrentie

10 redenen dat het de beste smartphone voor zakelijk

De 10 beste smartphones: Hier ziet u hoe de Galaxy Note 8 spel

Een jaar later, Samsung Rewards is nu geïntegreerd in de Samsung Bixby, Samsung Gezondheid, en Samsung Internet, heeft het bedrijf de Android web browser. Gebruikers kunt punten verdienen door het voltooien van taken in Bixby, of het bijhouden van de gezondheid en het surfen op het web.

De punten een gebruiker verdient kan vervolgens worden omgezet in geld, op een digitale Samsung Beloningen betaalpas voor gebruik met de Samsung Betalen. Andere opties omvatten de aankoop van cadeaubonnen, het uitwisselen van punten voor een Samsung product, of het invoeren van Instant Win wedstrijden om te winnen van dingen zoals een reis naar de Universal Studio ‘ s.

De gamification van de Samsung diensten – het belonen van gebruikers met punten om door te gaan met een dienst – heeft gewerkt voor het bedrijf. Volgens Samsung vice-president en general manager van de diensten van Samsung Electronics America, Nana Murugesan, Samsung voordelen ervaren van 25 procent groei per maand en het is al beschikbaar. In de eerste week van November alleen al, Samsung Beloningen zag 1 miljoen nieuwe gebruikers.

samsung-pay.png

Vanaf dinsdag 14 November, Samsung Beloningen werkt ook met de Samsung Winkel, heeft het bedrijf de mobiele shopping-app. Toonaangevend in de vakantieperiode, zal het bedrijf ook toevoegen Samsung Beloningen aan Samsung.com. Een klant kan inloggen op zijn of haar Samsung account aan en verdien punten bij elke aankoop.

Samsung kondigde onlangs de lancering van een Samsung Beloningen application program interface (API) voor ontwikkelaars van derden te integreren met de service. Een dergelijke integratie in de onderneming verwacht te lanceren binnenkort een Betere Hypotheek. Via de app kunnen de gebruikers een aanvraag voor een hypotheek of herfinanciering van een hypotheek en verdien Samsung Rewards punten in het proces op bepaalde mijlpalen. Bijvoorbeeld, het goedgekeurd en / of vergrendeling van een financiële tarief zal leiden tot een beloning door Samsung.

Om te vieren de eerste verjaardag van Samsung Beloningen, zal het bedrijf weg te geven 1 miljoen prijzen via instant win wedstrijden.

Verwante Onderwerpen:

Mobiele OS

Mobiliteit

Smartphones

Beoordelingen

E-Commerce

Tech Industrie

0