Nvidia udvider nye GPU cloud til HPC-programmer

0
51

Nul

nvidiacloud.png
Nvidia

Udråber det store antal af high-performance computing (HPC) programmer, der indeholder GPU-acceleration, Nvidia på mandag meddelte, ny software og værktøjer på Nvidia GPU Cloud (NGC) beholder registreringsdatabasen, der tillader forskere at hurtigt at implementere scientific computing applikationer og HPC visualiseringsværktøjer.

Typisk forskere, der ønsker at bruge disse programmer ansigt tidskrævende installation udfordringer og ressourcekrævende opdateringer. Nu, få adgang til disse programmer skal være “så let som dowloading en app fra App Store,” Ian Buck, vice president og general manager for Accelereret Computing for Nvidia, fortalte reportere.

HPC ansøgning og HPC visualisering beholdere, der er tilgængelig fra NGC container registreringsdatabasen for alle med en NGC-konto. HPC beholdere, der kan køre på alle Nvidia Pascal og senere generation Nvidia GPU-accelereret system.

Nvidia annoncerede de værktøjer, der er til SuperComputing17 konference i Denver, til at demonstrere virksomhedens stigende relevans i high-performance computing.

Allerede mere end 500 HPC-programmer er GPU-accelereret. En ny rapport fra analysefirmaet Interesect360 Forskning viser, at denne omfatter top 15 og 70 procent af de 50 største HPC-programmer. Fra astronomi til livet sicences og medicinsk billedbehandling, GPU-accelererede programmer er anvendt i en række videnskabelige områder. De er dog bare svært at installere.

“De er bygget fra mange forskellige software-stakke og biblioteker,” Sorteper forklaret. “De er bygget af forskere for sig selv, ikke nødvendigvis for at slippe ud i naturen-det er bare ikke deres prioritet”.

Nvidia løst samme problem i den dybe læring og cloud-fællesskabet, når det meddelt, at GPU ‘ en Sky for AI-udviklere i sidste måned. Det nye værktøj er nu en del af, at container-registreringsdatabasen.

I form af HPC-programmer, der kommer til NGC, Nvidia er begyndt i det små, med fem store programmer — GAMESS, GROMACS, LAMMPS, NAMD og RELION-med flere på vej.

Meawnwhile, for HPC visualisering, Nvidia har arbejdet med ParaView at indføre tre containere, der nu tilgængelig i beta: ParaView med Nvidia-Indekset er til at visualisere store volumetrisk data; ParaView med Nvidia Optix er sat til ray-tracing, og Nvidia Holodeck tilbyder interaktive real-time visualisering og høj kvalitet grafik.

Nvidia på mandag også hyldet populariteten af Tesla V100-GPU, der er baseret på Nvidia ‘ s Volta arkitektur, der nu er tilgængelig via alle større sever sælger og store cloud-udbyder til at levere kunstig intelligens og high performance computing. Det omfatter Dell, EMC, HPE, Huawei, IBM og Lenovo, samt cloud-udbydere Alibaba Cloud, Amazon Web Services, Baidu Sky, Microsoft Azure, Oracle Cloud og Tencent Cloud.

Tidligere og relaterede dækning:

Nvidia Tesla V100-GPU får bred opbakning som server-leverandører øje AI arbejdsmængder Nvidia ‘ s data center business hits $2 milliarder årlige indtægter køre sats

Relaterede Emner:

Hardware

Intel

ARM

Kunstig Intelligens

Innovation

0