NBN leder i 1Tbps satellitter

0
34

Nul

Australiens National Broadband Network (NBN) undersøger anvendelsen af satellitter med 1Tbps kapacitet som forbrugernes efterspørgsel efter båndbredde stiger, CEO Bill Morgen har fortalt ZDNet.

At tale under NBN ‘ s første kvartal finansielle resultater opkald, Morgen sagde NBN har mange muligheder for at udvikle sit netværk, med det selskab, der stadig er at se satellit-som sin bedste løsning for at give tilslutning til dem, der bor i regional-og landdistrikter Australien.

“Når vi tænker på de mennesker, i meget afsidesliggende dele af landet, vi stadig ikke kan se andre teknologier end satellit-som den mest optimale løsning, så vi holder os på toppen af den aktuelle udvikling af teknologi, der er satellit-relaterede,” i Morgen fortalte ZDNet.

“For eksempel ved vi, at der er terabit i sekundet-kapacitet satellitter, der er ved at blive bygget og planlagt til at blive udstationeret i en lignende geostationære bane vej som hvad vi har for vores satellitter, så vi forsøger at undersøge, på hvilket punkt ville vi tror, at forbrugernes efterspørgsel ville være nødvendigt at retfærdiggøre implementering af de andre satellitter.

“Der har været nogen beslutning om at gå fremad, men vi ser det nøje.”

I August, Morrow havde fortalt ZDNet, der NBN er leder i implementering af en tredje satellit, piggybacking af eksisterende satellitter, der bygger yderligere faste trådløse tårne for at lette trængslen og forbedre tech på sin nuværende to satellitter.

Tirsdag, sagde han, NBN er fokuseret på generelle forbedringer af kundens oplevelse, og arbejde med detailhandel-udbydere (Rsp) på tværs af løsninger, for når en forbruger er tilsluttet; at forbedre deres tjenester, når du er tilsluttet, og løsninger til, når en forbruger oplever en service skyld.

“For at støtte vores Rsp og en bedre oplevelse, når slutbrugerne er at få tilsluttet til netværket, skal vi først udfylde alle anlægsarbejder frem for at erklære et hjem klar til at tilslutte, hvilket vil reducere den tid, mellem orden og installere. For det andet, vi er ved at ændre den måde, NBN, RSP, og for vores felt, entreprenører interface mellem os selv og med udgangen brugerne til bedre at administrere aftaler hjem. Og for det tredje, vi er ved at ændre den måde, vi sagen håndtere de mere komplekse installationer og fokus på puklen,” i Morgen forklarede under resultater opkald.

“For at støtte vores Rsp i en bedre oplevelse, når vores slutbrugere allerede har været tilsluttet, vi er først at gennemgå vores priser for kørsel med højere hastigheder med mindre trafikbelastning. For det andet, vi er ved at indføre analytiske værktøjer til at hjælpe NBN og Rsp isolere årsagerne til hastighed, og for det tredje, vi uddanner ende-brugere om, hvordan at optimere deres hjemlige miljø.

“Og endelig, at støtte vores Rsp i at levere en bedre oplevelse, når en service skal repareres, vi er først at indføre nye processer og bedre værktøjer til hurtigere at isolere problemer. For det andet, at vi arbejder med vores felt entreprenører, for at være sikker på at de har de tilstrækkelige redskaber, træning og ressourcer, der er nødvendige for at være i stand til at håndtere den arbejdsbyrde. Og for det tredje, er vi forbedre vores service portal resultater for Rsp at få adgang til NBN-relaterede oplysninger.”

I morgen tilføjede, at det vil “tage måneder” til at udjævne disse spørgsmål.

NBN havde i sidste måned svarede, at telekommunikationsindustrien Ombudsmand (TIO) årlige rapport, der afslører, at klager var blevet mere end fordoblet ved at pege på initiativer til forbedret, installation, uddannelse, avanceret fejlfinding, case management med detailhandlere, og en national oplysningskampagne om hastighed og pakker.

Det havde også tilføjet, at TIO ‘s rapport ikke kan skelne mellem klager, der har ansvaret for NBN til at løse og dem, der har ansvaret for detail-udbyder til at løse”.

Set tirsdag Morgen sagde, at i løbet af de sidste kvartal, klager over NBN til TIO allerede faldet med 26 procent i forhold til service, og er faldet med 33 procent for ubesvarede aftaler.

I morgen kommentarer følge Australian Competition and Consumer Commission (ACCC) bekendtgørelse tidligere i denne måned, at det vil være at foretage en offentlig undersøgelse NBN s engros-service standard niveauer for at afgøre, om regulering er nødvendig, efter at have sagt i sin Kommunikation markedsundersøgelse: Udkast til betænkning [PDF], at “øjeblikkelige foranstaltninger er nødvendige for at håndtere utilfredshed.

For det kvartal, der sluttede 30 September, NBN annonceret en AU$1,4 milliarder netto tab og indtjening før renter, skat, afskrivninger, og amortisaition (EBITDA) af negative AU$778 mio.

Omsætningen steget med 124 procent til DKK 405 mio., med 520,000 end brugere, der er tilføjet i løbet af det kvartal, for 6,4 mio lokaler klar til service og 6,1 mio klar til at tilslutte.

Næste morgen kaldte det “et stærkt kvartal, der er væsentligt udvider udrulning”, med 55 procent af nationen, der nu er i stand til at oprette forbindelse. Fibre-to-the-node (FttN) brugere nu overstiger fibre-to-the-lokaler (FttP) brugere for første gang, noget, som Shadow kommunikationsminister Michelle Rowland tog problem.

“I løbet af de seneste 12 måneder, 1 million nye tjenester er blevet aktiveret på fibre til node-mere end alle de andre NBN teknologier sat sammen,” Rowland sagde.

“Endnu flatlining indtægter tal viser forbrugerne giver kobber thumbs down (tommelfingeren ned.”

På trods af sin erklæring, NBN clocket vækst i omsætningen på tværs af alle teknologier i løbet af det kvartal, hvilket bringer i AU$106 millioner fra FttP, AU$99 millioner fra FttN, AU$19 millioner fra hybrid fiber coax (HFC), og AU$16 millioner fra fast-trådløst.

Den gennemsnitlige omsætning per bruger (ARPU) opholdt sig stillestående, på AU$43, selvom CFO Stephen Rue sagde NBN stadig forventer ARPU vækst i fremtiden.

NBN også lavet AU$124 millioner fra tilslutning virtuelle kredsløb (CVC)/netværk-netværk-interface (NNI) indtægter, med Morgen fortæller ZDNet, der NBN vil meddele resultatet af sin CVC drøftelser med Rsp i December, og siger, at det ville være “for tidligt” for at drøfte det før så.

Mens kunderne fortsat mest på de 25/5Mbps hastighed tier igen, Rue sagde også, at data forbrug har fortsat — “og, som designet, er blevet opvejet af en reduktion i CVC enhedsomkostninger gennem den dimension-baseret prisfastsættelse regime”.

På sin faste net, 52 procent er på 25/5Mbps hastighed tier; 76 procent af de faste trådløse brugere er på 25/5Mbps, og 66 procent af satellit-brugere er på 25/5Mbps.

Kun 13 procent af fastnet-kunder har valgt de 100/40 mbps hastighed, samme procentdel, som denne tid sidste år.

NBN ‘ s investeringer så det tilbringe AU$17 millioner på satellit i løbet af kvartalet; AU$80 millioner om faste trådløse efter at erhverve 43 trådløse sites og integrere 61 base stationer; AU$365 millioner på HFC; AU$78 millioner på fiber til kantsten (FttC); AU$458 millioner på FttN; AU$127 millioner på sin transit netværk på grund af øget data efterspørgsel og et netværk vokser i størrelse, og AU$95 millioner på FttP.

I form af opex, AU$681 millioner blev brugt på abonnent på omkostningerne i løbet af det kvartal, som næste Morgen sagde vedrører primært migrering af kunder fra Optus og Telstra over til NBN.

Pris pr lokaler (CPP) for at opbygge netværket er faldet over faste trådløse og FttP lokaler, men steg for FttN og HFC, NBN tilføjet.

FttP brownfields havde en AU$4,397 CPP i løbet af det kvartal, AU$2,314 CPP for FttP greenfields, AU$2,215 CPP for FttN, AU$2,267 CPP for HFC, og AU$3,549 CPP for faste trådløse.

NBN har nu kørt ud af egenkapital efter modtagelse af denne sidste AU$2 milliarder i løbet af det kvartal, Rue sagde, og har skiftet til at bruge regeringens AU$20 milliarder lånefacilitet fra September og fremefter.

Relaterede Dækning

NBN levedygtighed beror på, at tech opgraderinger: Ægcelle

Samtidig siger, at der er ingen grund til at skubbe gigabit-netværk, en Ægcelle rapport bestilt af Nokia har sagt, at NBN skal fokusere på at opgradere den teknologi, der på sin fibre og HFC-netværk.

NBN overvejer implementering af tredje satellit

NBN er leder i implementering af en tredje satellit, leasing kapacitet fra tredjeparts-satellitter, forbedre sin satellit-teknologi, eller bygge flere tårne i et forsøg på at forbedre sin satellit-service.

ACCC ser NBN håber i lille CVC stigning

En gennemsnitlig stigning på 0,2 Mbit / s for CVC er blevet mærket som “opmuntrende” af ACCC Stol Stang Sims.

Relaterede Emner:

NBN

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser

0