Microsoft readies uddrag af Skype Professionelt værktøj til online-centreret små virksomheder

0
25

Nul

Microsoft er klar med en ny variant ot Skype, der er rettet mod små online virksomheder.

skypeprofessional.jpg
Kredit: Microsoft

Skype-Professionelle, er et eksempel på, hvor Microsoft vil stille til rådighed “snart” for OS brugere, til at starte med, er en ny type af Skype-konto. Det giver brugerne mulighed for at markedsføre deres mærker, planlægge møder, få betalt, gemme noter på kunder og mere fra en enkelt service.

I November 13 blog-indlæg om de kommende Skype til Professionel service, Microsoft embedsmænd ikke nærmere ind på, hvad branding, time management, udbetalinger og andre relaterede værktøjer, som vil være en del af pakken vil være. Mit gæt er, at de er de samme små-business-værktøjer, som Microsoft tilbyder i øjeblikket som del af de forskellige Office 365-planer, såsom Lister, Fakturering, Ordrer, Outlook Customer Manager, etc. Jeg har et spørgsmål til Microsoft om dette.

Skype-Professionel konto vil være gratis, men det er ikke klart, hvis brugerne bliver nødt til at abonnere på en betalt Office 365-konto for at drage fuld fordel af alle integrerede business-service. Jeg har også bedt Microsoft om at. (Der er ingen ord tilbage endnu.)

De typer af kunder, Microsoft er målrettet, og med det nye bundle er dem, der driver deres forretning online. Som eksempler kan nævnes dem, der er involveret i online undervisning (sprog, musik), wellness – (ernæring, yoga), coaching (liv/karriere coach), tele-sundhed (psykologi), business consulting, juridiske og finansielle tjenesteydelser, fast ejendom, rejser og underholdning.

Microsoft er i stigende grad positionering sin Skype forbruger service som mere af en Snapchat konkurrent end noget business-kunder vil bruge. Microsoft også er i de tidlige stadier af udskiftning af Skype til Forretning med Microsoft-team. Denne nye Skype-Faglig betragtning, synes at være for små/mellemstore virksomheder (SMB) brugere, der ønsker noget mere professionelle end Skype forbrugeren, men ikke kan finde Teams til at være den bedste løsning til deres virksomheder.

USA-baserede brugere kan anvende for en chance for en af de begrænsede pladser i den kommende preview ved at udfylde en formular på Microsofts Skype-Professionel side.

Relaterede Emner:

Microsoft

Digital Transformation

Datacentre

CXO

Innovation

Opbevaring

0