Microsoft bereidt voorbeeld van Skype Professionele tool voor het online-centric kleine bedrijven

0
28

Nul

Microsoft is klaar met een nieuwe variant ot Skype dat is gericht op kleine online bedrijven.

skypeprofessional.jpg
Credit: Microsoft

Skype Professional, een voorbeeld van die Microsoft zal “binnenkort” voor ONS is alleen voor gebruikers, om te beginnen, is een nieuw type van Skype-account. Het stelt gebruikers in staat om op de markt hun merken, planning sessies, betaald, notities opslaan op klanten en meer van een enkele dienst.

In hun November 13 blog post over de komst van Skype voor Professionele service, Microsoft ambtenaren niet ingaan op wat de branding, time management, voldoening en andere gerelateerde programma ‘ s die deel uitmaken van de bundel zal worden. Mijn gok is dat ze dezelfde small-business-tools die Microsoft biedt op dit moment als onderdeel van de verschillende Office 365-plannen, zoals Aanbiedingen, Facturen, Boekingen, Outlook Klant Manager, etc. Ik heb een vraag bij Microsoft.

De Skype-Professional account gratis, maar het is niet duidelijk of gebruikers zich abonneren op een betaalde Office 365-account om optimaal te profiteren van alle van de geïntegreerde zakelijke diensten. Ik heb ook gevraagd Microsoft over. (Geen woord terug nog.)

De types van klanten Microsoft is gericht op met deze nieuwe bundel zijn degenen die het uitvoeren van hun bedrijven online. Voorbeelden zijn degenen die betrokken zijn in online onderwijs (taal, muziek), wellness (voeding, yoga), coaching (leven/carrière coach), tele-health (psychologie), business consulting, juridische en financiële dienstverlening, onroerend goed, reizen en entertainment.

Microsoft is steeds de positionering van de Skype consument dienst meer als een concurrent Snapchat dan iets business klanten zouden kunnen gebruiken. Ook Microsoft is in de vroege stadia van het vervangen van Skype for Business met Microsoft-Teams. Deze nieuwe Skype-Professional-account lijkt te zijn voor kleine/middelgrote en grote ondernemingen (SMB) gebruikers die iets meer willen dan professionele Skype consument, maar niet geconfronteerd te worden met de beste oplossing voor hun bedrijven.

AMERIKAANSE gebruikers kunnen een aanvraag voor een kans om één van de beperkte plaatsen in de komende preview door het invullen van een formulier op Microsoft ‘ s Skype-Professionele pagina.

Verwante Onderwerpen:

Microsoft

Digitale Transformatie

Datacenters

CXO

Innovatie

Opslag

0