Micron verdubbelt de capaciteit van NVDIMM geheugen

0
38

Nul

​Micron Technology 32GB NVDIMM-N

Micron Technology 32GB NVDIMM-N

Op de SC17 toon, Micron Technology heeft aangekondigd nieuwe 32GB NVDIMM-N-modules die het dubbele van de capaciteit aangeboden door bestaande NVDIMMs.

Moet lezen: Is uw iPhone batterij leven vreselijk iOS11.1? Hier is een tijdelijke oplossing

NVDIMM-N modules combineren DDR4 standaard RDIMM geheugen met flash-opslag, die verbetert niet alleen de prestaties, maar ook maakt het mogelijk om gegevens te vorderen wanneer het systeem opnieuw wordt opgestart, is in het geval van stroomuitval.

De nieuwe Micron module – vermeld als MTA36ASS4G72XF1Z – 32GB – beschikt over 32 GB (4 Gig x 72) van DDR4 RDIMM en 64 gb SLC Flash, en wordt genoteerd als met een bandbreedte van 23.47 GB/s en een data rate van 2933 MT/s.

“Als datasets groter en groter, toegang tot de gegevens wordt in toenemende mate kritisch naar de prestaties van de toepassing,” zei Tom Eby, senior vice president voor Micron ‘ s Berekenen en Networking Business Unit. “Onze nieuwe 32GB NVDIMM-N rust systeem architecten met een hoge capaciteit van het permanente geheugen-oplossing die kan dramatisch verhogen de doorvoer en het verbeteren van de totale kosten van eigendom.”

Zowel VMware en Dell werken met Micron voor het verbeteren van de prestaties van NVDIMMs voor gevirtualiseerde applicaties. Virtuele permanente geheugen biedt klanten de mogelijkheid om gelijktijdig meerdere operating systemen in een gevirtualiseerde omgeving, terwijl het verminderen van het totale netwerkverkeer.

​NVDIMM-N

NVDIMM-N

“Als wereldwijde leider in cloud-infrastructuur en mobiliteit, VMware erkend begin van de aanzienlijke vermindering van de database en local storage latencies die Micron NVDIMM-N kan brengen om onze gevirtualiseerde klanten met behulp van de Dell PowerEdge-servers,” zegt Richard A. Brunner, chief platform architect en vice-president van de Server Platform Technologieën bij VMware, Inc. “Met de 16 GB NVDIMM-N van Micron voor de Dell PowerEdge 14G servers, een toekomstige versie van VMware vSphere is van plan om efficiënt te groeien, het aantal en de grootte van gevirtualiseerde permanente geheugen werkbelasting in het datacenter, waarbij de voordelen van live migratie, check-wijzen, en legacy storage-optimalisatie voor NVDIMM. VMware ziet uit naar de verbeteringen die kunnen ontstaan wanneer de server industrie begint het implementeren van de nieuwe 32 GB Micron NVDIMM-N voor onze klanten.”

“Persistent geheugen oplossingen die onze klanten in staat stellen te optimaliseren intensieve database-en analytics-workloads,” zei Robert Hormuth, vice-president en mede -, Server-Divisie CTO bij Dell, EMC. “Micron voor de promotie in het permanente geheugen aanbod en Dell, EMC engineering inspanningen ter verbetering van de NVDIMM mogelijkheden van de PowerEdge-servers impuls zal geven aan de prestaties van de applicatie verminderen systeem crash recovery tijd en verbeteren SSD uithoudingsvermogen voor onze klanten.”

Zie ook:

Alles wat u moet weten over het opladen van je iPhone X of iPhone 8 De iPhone X niet opslaan van Apple hard nodig hebben van een ‘next big thing’ Kunt u blow-up van uw iPhone x/8 door het te plaatsen op een wireless charger pad tijdens het opladen met een kabel? Het Apple-Horloge 3 is geweldig USB-C is een totaal dumpster vuur omdat het te veel te doen te snel De iPhone 8 is het beste kenmerk is er een die de meeste mensen nooit zullen komen in iOS 11.0.1 update ravage veroorzaakt voor sommige iPhone-en iPad-gebruikers

Verwante Onderwerpen:

Datacenters

Pc ‘ s

Servers

Opslag

Netwerken

0