Korea ‘s ” gigatopia’: KT levere gigabit hastigheder over kobber

0
46

Nul

Mens de fleste af Sydkorea har adgang til fibre-to-the-lokaler (FttP) bredbånd, Korea Telecom (KT) har sagt, er det stadig ved hjælp af ADSL-for at oprette forbindelse op til 20 procent af sine kunder.

Set under den Globale Bredbånd Futures Konferencen på mandag i Sydney, KT VP Global Business Development Byungki Åh, sagde KT er ved hjælp af teknologi, der kaldes G. hn, eller “GiGA Wire”, i et forsøg på at give gigabit-hastighed forbindelser til dem, der stadig på ældre kobber-og coax-kabel forbindelser.

Sådan teknologi effektivt udfylder kløften mellem VDSL og FttP, sagde han, og tilføjer, at omkring 10 til 20 procent af KT ‘ s kunder er stadig på ADSL. Og mens telco ‘ s første valg er at opgradere disse kunder til fuld fibre, hvis KT finder, at dette ikke kan ske, det ser ud til at udnytte sine eksisterende netværk aktiver.

“Hvis du ser på den fordel, at GiGA Wire, der er fire forskellige egenskaber,” Oh sagde.

“For det første er selvfølgelig prisen-kan vi gøre det virkelig koste effektivt? Vi ser på det, ikke kun anlægsinvesteringer, men også opex, så vi ser på de samlede omkostninger ved ejerskab,” forklarede han.

“En anden er sameksistens med andre transportører og andre tjenester. Dette er meget, meget vigtigt, og det er typisk boliger miljø i Korea er multi-bolig-enheder, der kan lide store lejlighedskomplekser, der er delt med andre luftfartsselskaber og andre tjenester, så vi er nødt til at have sameksistens.

“Også skalerbarhed — denne teknologi er forholdsvis ny, så vi har brug for det til at skalere op, efterhånden som markedet vokser.

“En anden er, installation, en hurtig installation, fordi nogle af de steder, vi ikke lov til at køre fibre, fordi bygningen ejere ikke vil tillade os, og vores kunder kan ikke lide at have vores vedligeholdelse folk til at blive i deres hus i lang tid.”

Ifølge Oh, KT har en 15-minutters tidsramme, inden for hvilken den har til formål at udfylde alle bredbånd installationer og opgraderinger, mens du tilslutter hotel værelser i et projekt, han sagde KT installatører, der var i stand til at fuldføre deres arbejde i løbet af den tid, det tog rengøring til service rummet.

Omkring 40 procent af KT ‘ s abonnenter er på gigabit-hastigheder, Åh sagde, med den nation, der har udviklet sig mere hastigt end andre i dette rum: i 2004, KT, var allerede tilbyder hastigheder på 50Mbps; i 2006 var det nået 100 mbps fastnet-bredbånd tilbud, og senest i 2014, og kunderne kunne købe en 1Gbps service.

“Vi er konstant at forbedre,” Oh sagde, at bemærke, at KT er i øjeblikket afprøvning af bi-directional 10Gbps FttP-teknologi, og er også på vej til G. hn 3.0 i 2018 for at opnå hurtigere hastigheder på tværs af overtagne aktiver.

Ved sammenligning, Australia ‘ s National Broadband Network (NBN) er eyeing et metrisk af 25Mbps minimum hastighed på 100 procent af befolkningen i 2020, og kun dens FttP netværk er i øjeblikket i stand til at nå frem til gigabit-hastighed.

Med KT samarbejde med Boston i Usa og i Gaborone i Botswana, og til at implementere GiGA Wire kommercielt tværs af kobber-og coax-net, Åh sagde KT er i øjeblikket taler til NBN om fordelene af G. hn.

Han vil dog ikke sige, om den Australske bredbånd virksomhed, der er tilbøjelige til at bruge teknologien.

NBN vil lancere 1Gbps-stand G. fast i hele dens fibre-to-the-node (FttN), fibre-to-the-bygning (FttB), og fiber-to-the-bremse (FttC) netværk, og DOCSIS 3.1 på sin HFC netværk i 2018-med en Ægcelle rapport tidligere i denne uge, siger NBN kommercielle levedygtighed afhænger af den løbende opgraderinger.

KT har den luksus af rullende ud af sit netværk på tværs af en langt mindre geografi end NBN i Australien, Åh bemærkes, at en mere kondenseret befolkning. Dog KT VP også rost anvendelsen af flere teknologier for at udrulle en landsdækkende bredbånd netværk-især når det kommer til at give den største mængde af mennesker med høje hastigheder i den kortest mulige tid.

“Vi er ikke rigtig at fokusere på, hvad teknologi [vi]. Er vi virkelig så værdien af, hvordan vi kan straks opgradere kunderne til gigabit,” sagde han på KT ‘ s GiGA Wire-teknologi.

“En ting, som vi lærte, er, at vores kunder skal ikke vente for os at udvikle visse teknologier. Vi er virkelig nødt til at bruge en anden blanding af teknologier til at levere tjenester som kunderne gerne vil have.”

KT ‘ s “gigatopia” vision strækker sig på tværs af alle net, med sit mobile netværk, der har udviklet sig endnu hurtigere end sin faste net, Åh sagde, takket være sådanne teknologier, som carrier aggregation.

Telco er også planer om at installere en 5G netværk til 2018 Pyeongchang Olympic Winter Games hjælp af Intel ‘ s 5G mobile retssag netværk, processorer, og 5G teknologier, herunder FlexRAN.

Vinter Ol deltagere vil blive givet adgang til gigabit-hastighed trådløst bredbånd, low-latency video og live-streamet indhold på Gangneung Olympiske Park; i Gwanghwamun, Seoul; og på andre koreanske Olympiske spillesteder.

KT havde med succes demonstreret 5G-teknologi til Vinter-Ol udvalget tilbage i februar sidste år, og har også arbejdet med Intel på 5G mobile enhed og netværket, udvikling og kontrol, herunder et modem, der understøtter 5G, koncepter for anker-booster celle og Massive MIMO, løsninger til Licens Bistået Adgang (LAA), virtuelle netværk platforme, og fælles standardisering.

Relaterede Dækning

Intel 5G-platformen til magten 2018 Vinter-Ol netværk

Intels 5G mobile retssag platform, processorer, og teknologier, der vil blive brugt til Korea Telecom ‘ s 5G netværk for Pyeongchang Vinter-Ol næste år.

NBN levedygtighed beror på, at tech opgraderinger: Ægcelle

Samtidig siger, at der er ingen grund til at skubbe gigabit-netværk, en Ægcelle rapport bestilt af Nokia har sagt, at NBN skal fokusere på at opgradere den teknologi, der på sin fibre og HFC-netværk.

NBN til at lancere G. fast i 2018

NBN ‘ s gigabit hastighed-teknologi, der giver mulighed for sine fibre-to-the-node, en bygning, og bremse netværk vil lancere næste år, det er annonceret.

Relaterede Emner:

NBN

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser

0