IBM styrket sin AI legitimationsoplysninger med Power9 systemer og ny software

0
29

Nul

summit2.jpg

Installation af Topmødet supercomputer.

ORNL

IBM er at fordoble ned på AI: frigivelse af ny software til at hjælpe med at uddanne machine-learning modeller og talt op potentiale for sin nye Power9 systemer til at fremskynde intelligent software.

I dag afslørede IBM ny software, der vil gøre det lettere at træne machine-learning modeller til at træffe beslutninger og uddrage indsigter fra big data.

Den Dybe Læring Indvirkning software-værktøjer, som vil hjælpe brugerne med at udvikle AI modeller ved hjælp populære open-source, dybt-læring rammer, som TensorFlow og Caffe, og vil blive tilføjet til IBM ‘ s Spektrum Dirigent software fra December.

Sammen med den software afsløre, at IBM har været tale op for nye systemer med udgangspunkt i sin nye Power9 processor — som er udstillet på dette års SC17 begivenhed.

IBM siger, at disse systemer er skræddersyet til AI arbejdspres, på grund af deres evne til hurtigt at transport af data mellem mellem Power9 Cpu ‘er og hardware-acceleratorer, som Gpu’ er og Fpga ‘ er, der almindeligvis anvendes både i undervisning og kører machine-learning modeller.

Power9 systemer vil have høj båndbredde forbindelser mellem Power9 processor og acceleratorer i resten af systemet, ifølge IBM, som siger, Power9 vil være den første kommercielle platform med on-chip støtte til de nyeste high-speed stik, herunder Nvidia ‘ s næste generation NVLink, OpenCAPI 3.0 og PCI-Express 4.0.

“Vi kan se, at den æra af on-chip mikroprocessor — med behandling integreret på en chip — er ved at dø så godt som Moore’ s Lov går,” siger Brad McCredie, VP og IBM Kolleger for Kognitive Systemer Udvikling.

“Power9 giver os en mulighed for at prøve nye arkitektoniske design til tryk og computing ud i dag grænser ved at maksimere data båndbredde på tværs af systemet stak.”

“Fundamentet for Power9 er en intern ‘informationsmotorvejen’, decouples behandling og giver avanceret acceleratorer til at fordøje og analysere store datamængder.”

Den næste-generation Nvidia NVLink og OpenCAPI forbinder vil give markant hurtigere ydeevne for tilsluttet Gpu ‘ er, end der tilbydes af PCI-Express 3.0-stik, der almindeligvis anvendes i x86-systemer i dag, mens PCI-Express 4.0 forbinder vil være den dobbelte hastighed af PCI-Express 3.0.

“Kronjuvel” af nye Power9 systemer, ifølge IBM, er Topmødet og Sierra supercomputere, der er ved at blive bygget til det AMERIKANSKE Department of Energy, der også bruger Nvidia ‘ s seneste Volta-baseret Tesla GPU acceleratorer. Topmødet supercomputer forventes at øge programmets ydeevne med fem til 10 gange i løbet af de DOE ‘ s ældre supercomputer Titan.

IBM ‘ s fokus på om grundlaget for systemer, der effektivt kan spredes behandling mellem mange forskellige typer af chips, er dels et resultat af arbejde, det har gjort med Google, Mellanox, Nvidia og andre i OpenPower Foundation.

Tidligere dette år, IBM senior VP Bob Picciano diskuteret, hvordan virksomheden planlagde at skabe systemer, der bedre er i stand til at løse arbejdsopgaver, der er forbundet med at bruge AI til at analysere ustrukturerede data.

Relaterede Emner:

Datacentre

Digital Transformation

CXO

Tingenes Internet

Innovation

Virksomhedens Software

0