Hvordan blokkæden vil forme sig i virksomheden i 2018

0
32

Nul

Video: Blokkæden i 60 sekunder

De visionære personer, som vil gå foran, og de, der håber, for umiddelbare industri og forvandling vil give op. Dette er det svar, jeg plejer at give, når du bliver bedt om en sætning oversigt over, hvordan jeg ser 2018 forme op i blokkæden teknologi arena.

Følgende blokkæden teknologi føles lidt som at leve i to parallelle universer: den Ene er en verden af tryk og sælger hype, næring i lige så høj grad af kommercielle egeninteresser, og et ægte ønske om innovation, og som stadig fast i den fase af irrationelle overflod. Den anden er en verden af virksomhedens forretning og teknologi fagfolk, som faktisk arbejder på blokkæden projekter; denne verden er fast forankret i den fase af rationel vurdering, og alle er enige om, at store, udbredte anvendelse af blokkæden-baserede (eller faktisk blokkæden-inspireret) netværk er ikke nært forestående. Indbyggerne i dette andet univers anerkender også, at du skal være forberedt på at være i det for langt, sejt træk, som den sande revolutionære potentiale blokkæden-baserede netværk vil tage lang tid at materialisere, for ikke-tekniske så meget som tekniske årsager.

Det er ikke til at sige, at denne sidstnævnte gruppe vil holde ud med alle de blokkæden initiativer, de har startet. Vi udgivet vores 2018 blokkæden forudsigelser i dag, og vi forudser, at vi vil se nogle alvorlige beskæring af projekter i 2018. Initiativer, der i stigende grad vil blive vurderet i forhold til standard business-benefit-modeller, og dem, der er fundet for let, vil ikke blive givet grønt lys, eller de vil blive stoppet, hvis der allerede er i gang. De projekter, der går videre vil falde i tre kategorier:

Ren R&D. Disse projekter er fokuseret på at forstå, hvad det betyder at udvikle en blokkæden-baseret system. Ideelt set, vil de arbejde på real use cases, men det ultimative mål er undersøgelsen og læring, ikke nødvendigvis levering af et velfungerende system. Umiddelbare forretningsmæssige fordele. Disse projekter omfatter to baser: En, at lære at arbejde med denne nye teknologi. To, at levere et virkeligt system, der kan anvendes i en reel forretningsmæssig kontekst. Mange af disse projekter er inden for virksomheden, og det er OK: EN stor global organisation kan opnå betydelige effektivitetsgevinster ved at sætte nogle processer på en intern blokkæden. Andre projekter er inter-virksomheden, der involverer flere økosystem spillere; de, som vil leve i 2018 forventes at forblive forholdsvis lille skala og med fokus på forbedring af eksisterende processer, snarere end at genopfinde dem. På lang sigt transformerende potentiale. Dette er det område af de visionære, der erkender, at for at realisere den sande værdi af blokkæden-baseret netværk, betyder, at genopfinde hele processer og industrier samt hvordan offentlige organisationer-funktion.

Dem, der holder ud med deres blokkæden initiativer, der ikke kun har kendskab (til tider smerteligt), at teknologien er stadig på et meget tidligt udviklingstrin, men også forstår, at dette er egentlig ikke om teknologi, men om forretning. Dette er, hvad adskiller dem fra de, der følger med sirenen kalder tech-industrien løfter, der uden tilstrækkelig forståelse af, hvad en blokkæden netværk handler om, både ud fra et forretningsmæssigt og et teknologi perspektiv; den resulterende forfængelighed projekter vil uvægerligt mislykkes.

I 2018, forventer vi at se en række projekter stoppet, der aldrig burde have været startet i første omgang.

Gå tilbage til hvor jeg startede: Forrester ser 2018 at være det år af regnskab for blokkæden initiativer. Dem, der har undladt at oversætte overskrifter i virkeligheden vil afskrive deres investeringer og give op, mens andre, der har en dyb forståelse af teknologien og dens transformerende potentiale i det lange løb vil fortsætte fremad. For at citere Amara ‘ s Lov: “Vi har en tendens til at overvurdere effekten af en teknologi, der på kort sigt og undervurdere den effekt i det lange løb.”

Forrester forudser 2018 vil være et år med regnskab. Download vores 2018 forudsigelser guide til at få ny indsigt og hjælpe med at katalysere en indsats på din organisation.

Tidligere og relaterede dækning

Mastercard åbner adgang til sin blokkæden tech

De betalinger, giant har åbnet sin blokkæden Api for udviklere til fremskridt arbejde i forbindelse med grænseoverskridende transaktioner.

Blokkæden blockbuster: IBM ‘ s betalingssystem er en første

Løftet om digital valuta endelig kommer til modenhed, IBM siger, med sin unikke internationale betalinger netværk.

Ud over finansiering, blokkæden hjælpe kæmpe certifikat falskmøntnere

Norske firma DNV, GL er ved at flytte sin kvalitetssikring certifikater til en privat blokkæden til at skære ud forfalskninger.

Relaterede Emner:

Tech og Arbejde

0