Hus lovgivere indrømmer, at de er ‘gidsel’ i løbet af overvågning reformer

0
34

Nul

(Billede: file foto/CBS News)

I sidste uge, House Judiciary Committee medlemmer stemte — nogle modvilligt-at vedtage et lovforslag, der for første gang siden Edward Snowden oplysninger, som mange oplevede som “reform” kun af navn.

Efter en langvarig opmærknings-processen, med en vidtrækkende ændring, der tager sigte på at begrænse regeringens evne til at udspionere Amerikanere blev droppet i sidste øjeblik. Vennetjenester ændring, der er foreslået af pro-privacy lovgivere Ted Poe og Zoe Lofgren, ville løse den såkaldte “bagdør søg” smuthul til at forhindre regeringen i at søge efter meddelelser på Amerikanere uden en dommerkendelse, fordi den tilsigtede mål var angiveligt udenlandske.

Rygter var det, at hvis lovgiverne bestået den ændring-som allerede havde bred opbakning fra privatliv og rettigheder grupper, udvalgets lovforslag vil blive skrottet af Hus lederskab helt, og vil blive blokeret fra nogensinde at nå et gulv afstemning.

“Vi er blevet forsikret om, i utvetydige vendinger, at hvis vi vedtage dette ændringsforslag i dag, ledelse vil ikke tillade, at dette lovforslag for at gå videre til gulvet hus,” sagde ranking medlem af udvalget John Conyers.

Alternativet er, at de trodser ledelse, passerer den ændring, og forslaget ikke til fordel for en mere ekstrem regning fra Senatet, som kritikere hævder, ville bekræfter igen, at de eksisterende love næsten i deres helhed.

Konfronteret med dem mulighed, ikke overraskende, den ændring, der mislykkedes i en 12-21 stemme-herunder fem Republikanere, der stemte imod partiskel. Tyve lovgivere tidligere havde stemt imod at lukke dette smuthul.

Flere lovgivere gav udtryk for deres frustration over den åbenlyse indblanding.

“Jeg afskyr at blive holdt som gidsel af lederskab, der ikke kender intensiteten af arbejdet og det ansvar, den juridiske komite,” sagde Sheila Jackson Lee, en lang tid, Demokratisk medlem af den juridiske Komite, der senere stemt ned den ændring at sikre, at lovforslaget vedtaget udvalget.

Jim Jordan, en Republikaner, kaldet Poe-Lofgren indsats for en “stoppede god ændring,” og stemte for det, trodser de ønsker af sit partis ledelse.

Den intense runder af forhandlinger og høringer kommer blot få uger før flere programmer, der er autoriseret i henhold til den kontroversielle afsnit 702 beføjelser til Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA) udløber den 31 December, medmindre nye bestemmelser, der er gået. Disse er de samme beføjelser, der er godkendt af den kontroversielle PRISME program, som indsamler data fra servere på internet-giganter, at den massive bulk indsamling af internet trafik, og regeringens computer og netværk hacking beføjelser.

Relaterede Emner:

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre

0