Huis wetgevers toegeven dat ‘gegijzeld’ over toezicht hervormingen

0
28

Nul

(Afbeelding: een bestand foto/CBS News).

Vorige week, House Judiciary Committee leden stemden — sommige tegenzin — een wetsvoorstel voor het eerst sinds de Edward Snowden informatieverschaffing dat velen zagen als een “hervorming” alleen in naam.

Na een langdurige prijsverhoging proces, een ingrijpende wijziging, gericht op het beknotten van het vermogen van de regering om te spioneren op de Amerikanen werd gedropt op het laatste moment. De tweeledige amendement, voorgesteld door pro-privacy wetgevers Ted Poe en Zoe Lofgren, zou vast de zogenaamde “backdoor zoeken” maas in de wet om te voorkomen dat de regering van het zoeken in communicatie op Amerikanen zonder een bevel omdat de beoogde doelstellingen werden ogenschijnlijk vreemde.

De geruchten hadden het zo dat als wetgevers geslaagd voor het amendement — die al brede steun van de privacy en de rechten van groepen, het comité wetsvoorstel zou worden gesloopt door het Huis leiderschap geheel, en zou worden geblokkeerd van het ooit tot een verdieping van stemmen.

“We zijn verzekerd expliciet dat als we aannemen van dit amendement is vandaag, leiderschap zal niet toestaan dat dit wetsvoorstel over te gaan tot het huis is gelijkvloers,” zei ranking lid van het comité John Conyers.

Het alternatief is dat ze trotseren de leiding, het doorgeven van de wijziging en de rekening uitvalt in het voordeel van een meer extreme wetsvoorstel van de Senaat, die critici beweren zou opnieuw autoriseren bestaande wetten bijna in hun geheel.

Geconfronteerd met deze optie, niet verwonderlijk, het amendement is mislukt in een 12-21 stemmen — inclusief vijf Republikeinen, die tegen stemden partij lijnen. Twintig wetgevers had eerder stemden tegen het sluiten van de maas in de wet.

Verscheidene wetgevers die hun frustratie op de schijnbare ingrijpen.

“Ik heb een hekel gegijzeld door het tonen van leiderschap die niet weet dat de intensiteit van het werk en de verantwoordelijkheden van de judiciary committee,” zei Sheila Jackson Lee, een lange tijd Democratische lid van het Judiciary Committee, die later stemmen voor het amendement om ervoor te zorgen het wetsvoorstel van de commissie.

Jim Jordan, een Republikein, genaamd de Poe-Lofgren inspanning een “verdomd goed amendement,” en voor gestemd, tegen de wens van zijn partij is leiderschap.

De intense ronden van debatten en hoorzittingen komen slechts weken voor de verschillende programma ‘ s bevoegd de onder het controversiële punt 702 bevoegdheden van de Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA) vervallen op 31 December, tenzij de nieuwe bepalingen worden doorgegeven. Dit zijn de krachten, die bevoegd de controversiële PRISMA-programma, die gegevens verzamelt van de servers van internet reuzen, de enorme bulk collectie van het internetverkeer, en de regering van de computer en het netwerk te hacken bevoegdheden.

Verwante Onderwerpen:

Beveiliging TV

Data Management

CXO

Datacenters

0