Google Cloud Skruenøgle går multi-regionen

0
65

Nul

spanner-logo.png

Den fælles tråd bag det faktum, at Amazon, Microsoft og Google tilbyder cloud services er, at de er udvækster af it-infrastruktur, som hver af dem bruges til at køre alle eller nogle af deres virksomhed. Og en af de mest ventede service var Google Cloud Spanner, den offentlige version af databasen, som tegner sig stadig for størstedelen af Alfabet ‘ s business: AdWords.

I dag, at Google bebuder, at Cloud Skruenøgle vil bære de samme multiregionale SYRE kapacitet i den interne database, som Google har længe påberåbt.

Cloud Skruenøgle er Googles lykkedes relationelle transaktion database, der leverer den globale skalerbarhed og tilgængelighed, der er forbundet med NoSQL-databaser, men med fuld konsistens, holdbarhed og SQL-støtte, som relationelle transaktion databaser er kendt. Men når det først annoncerede i sidste vinter, var det begrænset til et enkelt område support.

For at opsummere, den hemmelige sauce af Nøgle er TrueTime, Google ‘ s svar, at der beskæftiger sig med problemer af den fælles LANDBRUGSPOLITIK Sætning. Det er den gåde, at i en database, kan du have to af følgende tre: sammenhæng, hvor læser er garanteret at vende tilbage de seneste skrive; tilgængelighed, hvor det aktive node reagerer uden en timeout, eller partition, tolerance, hvor systemet fungerer skriver og læser, selv når data er partitioneret. Med andre ord, fordi et globalt distribueret database skal partitioneres, du bliver nødt til at ofre enten overensstemmelse eller ledighed.

Som enhver, der har læst Flash Drenge forstår de begrænsninger, der lysets hastighed, pålægger. Google strides med den uundgåelige forsinkelser af engineering sit eget private netværk til at lave latency og udfald så minimal som muligt på tværs af de globale, redundant backbone. Så er der atomure og GPS-enheder på hver af data center; de skal justere for tidsforskydninger for at sikre, at transaktioner, der er begået i samme rækkefølge, uanset placering. Endelig, Skruenøgle bruger sin egen proprietære Paxos algoritmer for at afgøre, hvilke opdateringer til at begå.

Skruenøgle sig i en bølge af cloud-native databaser at overveje, hvordan til at håndtere data. De tager liberale fordel af billig opbevaring og hurtigt netværk til automatisk at kopiere og distribuere data, og indføre nye metoder til at ACVID baseret på globalt distribuerede arkitekturer. Amazon Aurora, for eksempel, re-gennemfører MySQL og Postgres, mens de Api ‘ er er kompatibel, nedenunder er der en anden tilgang til SYRE stole på skift logs i stedet for sider. Microsoft Kosmos DB, som er den nærmeste slægtning til Skruenøgle, giver et udvalg af fem niveauer af konsistens i et globalt distribueret platform, mens Oracle har taget fordel af at kontrollere det miljø af sin egen public cloud ved at indføre en selv-kørende database, hvor konfigurationer vil være drevet af machine learning.

Og hvis imitation er den oprigtigste form for smiger, der er Kakerlak DB, som er udviklet af en af medlemmerne af den oprindelige Google-teamet som en åben kilde, clean room nytænkning af systemet, uden at alle custom hardware.

Det er klart, det er tidlige dage til Google Cloud Skruenøgle. Efter at have gået GA i Maj sidste år, at kunderne er ved dæk-sparker punkt. Spørgsmålet er, der udover at Google har brug for sådan en globalt scalable, distributed transaction database. Tidlige henvisninger er domineret af online SaaS-udbydere som Evernote, Redknee, og Marketo. Med hensyn til appel til almindelige virksomheder, hvis du begynder at se på scenarier med globale virksomheder, der er optimering af forsyningskæder eller udførelse af algoritmisk handel, og leder du efter den rigtige markedet til at placere de spor, det burde ikke være svært at forestille sig, at behovet for en sådan platform eksisterer.

Relaterede Emner:

Cloud

Big Data Analytics

Innovation

CXO

Kunstig Intelligens

Virksomhedens Software

0