Dreamforce 2017: 4 volgende stappen voor Salesforce Einstein

0
32

Nul

Einstein Observatory

Salesforce klant Factureren Hoffman, chief analytics officer bij Minneapolis-based Bank van de VS, de “A” in “AI” is over de “augmented” intelligentie omdat hij, zoals hij zei in een keynote op deze week is de Dreamforce-event in San Francisco, “er is niets kunstmatig aan.”

ONS Bank heeft Salesforce geïmplementeerd Einstein mogelijkheden, waaronder Voorspellende Lead Scoring en Einstein Analytics (voorheen bekend als Golf) voor de klant wrijving analyse en retentie-inspanningen. Het is ook het gebruik van Einstein Ontdekking (voorheen BeyondCore) om beter inzicht in het gedrag van klanten en cross-sell mogelijkheden. De bank verwacht dat de uitrol van Einstein mogelijkheden tot meer dan 2.000 van de klantgerichte financieel adviseurs over het bedrijf in de hoop van “personaliseren van de service op schaal” en “het creëren van een gedifferentieerde ervaring van de klant,” Hoffman zei.

Het personaliseren op schaal is precies het idee achter twee “myEinstein” mogelijkheden bekendgemaakt tijdens Dreamforce. Ook was aangekondigd, zijn twee Einstein Analytics-mogelijkheden. Alle vier de mogelijkheden zijn te komen tot de portefeuille van volgend jaar. Hier is wat ze beloven te doen voor uw bedrijf.

Verwante Onderwerpen:

Salesforce.com

Digitale Transformatie

CXO

Het Internet van Dingen

Innovatie

Enterprise Software

0