Dreamforce 2017: 4 næste skridt for Salesforce Einstein

0
32

Nul

Einstein Observatory

Til Salesforce kunde Bill Hoffman, chief analytics officer hos Minneapolis-baserede amerikansk Bank, “En”, “AI” handler om “augmented” intelligens, fordi, som han sagde i en keynote på denne uges Dreamforce event i San Francisco, “der er ikke noget kunstigt ved det.”

Amerikansk Bank har indsat Salesforce-Einstein kapaciteter, herunder Intelligent Føre Scoring og Einstein Analytics (tidligere kendt som Bølge) for kunden nedslidning analyse og fastholdelse indsats. Det er også ved hjælp af Einsteins Opdagelse (tidligere BeyondCore) for bedre at forstå kundernes adfærd og cross-buy-muligheder. Banken forventer at rulle ud Einstein kapacitet til mere end 2.000 af sin kunde-står over for finansielle rådgivere på tværs af virksomheden i håb om at “personalisering service på højt plan” og “at skabe en differentieret kundeoplevelse,” Hoffman sagde.

Personalisering på skalaen er netop ideen bag to “myEinstein” kapaciteter annonceret på Dreamforce. Også annonceret, var der to Einstein Analytics kapaciteter. Alle fire evner kommer til porteføljen næste år. Her er, hvad de lover at gøre for din virksomhed.

Relaterede Emner:

Salesforce.kom

Digital Transformation

CXO

Tingenes Internet

Innovation

Virksomhedens Software

0