Dell EMC-high-performance computing bundels gericht op AI, diep leren

0
37

Nul

Dell EMC gestart met een reeks van high-performance systemen, ontworpen voor machine learning, diep leren, en big data.

Op SC17, een high-performance computing-conferentie, waar ‘machine learning’ is een groot thema, Dell, EMC geschetst van de volgende:

Systemen die gericht zijn op het groepje high performance computing en data-analyse voor reguliere ondernemingen. Deze systemen zijn ontworpen voor het opsporen van fraude, image processing, een financiële analyse en gepersonaliseerde geneeskunde.Een Dell, EMC PowerEdge C4140 server met twee Intel Xeon Schaalbare Processors en vier Nvidia Tesla-Gpu ‘ s. De server is gericht op sectoren zoals de wetenschappelijke beeldvorming, olie en gas, en de financiële diensten.Dell EMC-Machine en Diep Leren Bundels, een portfolio van systemen voor gezichtsherkenning, tumor diagnose en gedragsanalyse in de detailhandel. Deze bundels zijn Dell, EMC PowerEdge C4140 servers en ondersteuning voor Nvidia Tesla V100 GPU versnellers.

dell-business-ready-bundles.png
dell-emc-machine-and-deep-learning-reference.png

Verwante Onderwerpen:

Big Data Analytics

Digitale Transformatie

CXO

Het Internet van Dingen

Innovatie

Enterprise Software

0