Cloudflare snaps tot Neumob voor boost mobiele app snelheden

0
35

Nul

Cloudflare heeft verworven Neumob in een deal ontworpen om de snelheid van de app verzoeken die door de firma ‘ s netwerk.

screen-shot-2017-11-13-at-09-10-24.jpg

Op dinsdag, Cloudflare zei dat snapping up Neumob, een mobiele accelerator voor apps, zal het bedrijf toelaten om te zorgen voor verbeterde end-to-end optimalisatie op desktops en mobiel, zonder storingen of snelheid verlies op basis van het gebruikte apparaat.

Financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Echter, onder de voorwaarden van de overeenkomst, Neumob zal niet meer dienen klanten onafhankelijk en werknemers toetreden tot het team Cloudflare.

De overname zou de weg vrijmaken naar voren voor Cloudflare in de mobiele markt. Het bedrijf is geschikt voor meer dan 10 biljoen netwerk-aanvragen per maand online, dat is bijna 10 procent van alle Internet-aanvragen voor meer dan 2,5 miljard mensen op de wereld, en met de toevoeging van Neumob technologie en de codering, de app netwerk snelheid kan worden opgevoerd van 30 tot 300 procent.

Volgens het bedrijf, de buy-out “merken de laatste kilometer in verbindingen voor het bedrijf Cloudflare strekt zich uit al hun voordelen voor mobiele,” en Cloudflare zal nu in staat om end-to-end optimalisatie “vanaf de telefoon naar de oorspronkelijke server en terug.”

Sunnyvale, Calif.-gebaseerd Neumob technologie ontwikkelt niet alleen een boost app snelheden, maar ook het verlagen van de app fouten en time-outs met maximaal 90 procent.

De onderneming, die bracht in totaal $10,9 miljoen in een reeks van recente financiële rondes, zegt ook dat de embedded code kan ook een vermindering van het gebruik van de bandbreedte en kosten.

Video streaming, bijvoorbeeld, hoge kosten voor roaming reizigers en kan ook ernstig vertragen toegang tot het netwerk te browsen. De Neumob overname kan bijdragen tot het verminderen van deze problemen en bouwen op Cloudflare de nieuwe Stream video hosting service, die is bedoeld om “op te lossen zowel de technische en zakelijke kwesties die hebben geteisterd de video streaming markt-to-date.”

“Cloudflare’ s missie is om te helpen bouwen aan een betere Internet-dat bedoelen we letterlijk,” aldus Matthew Prince, mede-oprichter en CEO van Cloudflare. “Met Neumob, zijn we nu in staat zijn om de last mile van connectiviteit en leveren de snelste en meest veilige ervaring voor gebruikers mogelijk overal en op elk apparaat.”

Vorig jaar, Cloudflare verworven Enthousiast, een mobiele app en web development platform voor website-exploitanten te installeren tools en plug-ins van derden.

Vorige en aanverwante dekking

CloudFlare pakt niet-versleutelde internet met nieuwe functies Cloudflare lanceert het Streamen van video service Hackers kapen Coinhive cryptocurrency mijnwerker door een oude wachtwoord

Verwante Onderwerpen:

Veiligheid

Smartphones

Mobiele OS

Hardware

Beoordelingen

0