Cloudflare snaps op Neumob til boost mobile app hastigheder

0
32

Nul

Cloudflare har erhvervet Neumob i en aftale, der er designet til at fremskynde app-anmodninger, der strømmer gennem virksomhedens netværk.

screen-shot-2017-11-13-at-09-10-24.jpg

Tirsdag, Cloudflare sagde, at snappede op Neumob, en mobil accelerator for apps, vil gøre det muligt for virksomheden at give bedre ende-til-ende optimering på tværs af stationære og mobile, uden afbrydelser eller hastighed tab på grundlag af den anvendte enhed.

Finansielle betingelser for handlen blev ikke offentliggjort.

Dog, i henhold til vilkårene i aftalen, Neumob vil ikke længere fungere kunder selvstændigt og medarbejdere vil deltage Cloudflare holdet.

Købet kunne bane vejen frem for Cloudflare på det mobile marked. Virksomheden henvender sig til over 10 billioner netværk ansøgninger per måned online, hvilket er næsten 10 procent af alle Internet-anmodninger for mere end 2,5 millioner mennesker verden over, og med tilføjelsen af Neumob teknologi og den kodning, app netværk hastigheder kan være øget fra 30 til 300 procent.

Ifølge virksomheden, buyout “, markerer den sidste kilometer i tilslutning til den virksomhed, som Cloudflare udvider alle deres fordele til mobil,” og Cloudflare vil nu være i stand til at levere end-to-end-optimering “fra håndsæt til oprindelse server og tilbage igen.”

Sunnyvale, Californien.-baseret Neumob udvikler teknologi til ikke blot at øge app hastigheder, men også til at reducere app fejl og timeout med op til 90 procent.

Det firma, der rejst i alt dkk 10,9 millioner i et sæt af de seneste finansiering runder, siger også, at dens indlejrede kode kan også reducere båndbredde og gebyrer.

Video-streaming, for eksempel, kan være enorme omkostninger til roaming rejsende og kan også alvorlig bremse netværk, få adgang til og browsing. Den Neumob erhvervelse kan hjælpe med at reducere disse problemer og bygge videre på Cloudflare nye Stream video hosting service, som er beregnet til “at løse både de tekniske og forretningsmæssige spørgsmål, der har plaget video-streaming markedet til dato.”

“Cloudflare’ s mission er at hjælpe med at opbygge en bedre Internet-vi mener, at bogstaveligt,” sagde Matthew Prince, medstifter og administrerende DIREKTØR for Cloudflare. “Med Neumob, vi er nu i stand til at nå de sidste kilometer af tilslutningsmuligheder og giver den hurtigste og mest sikre oplevelse muligt for brugere overalt, på enhver enhed.”

Sidste år, Cloudflare erhvervet Ivrige, en mobil app og web udvikling platform for hjemmesiden, til at installere værktøjer og plugins fra tredjeparter.

Tidligere og relaterede dækning

CloudFlare tackler ukrypteret internet med nye funktioner

Selskabet siger, at der ikke længere være nogen undskyldning for at forblive ukrypteret online.

Cloudflare lancerer Stream video service

Som navnet antyder, Stream er en service for hosting og streaming af video online.

Hackere kapre Coinhive cryptocurrency miner gennem en gammel adgangskode

Endnu en lektion i, hvordan man ikke skal sikre dit netværk.

Relaterede Emner:

Sikkerhed

Smartphones

Mobil-OS

Hardware

Anmeldelser

0