AWS lige solgt nogle af sine cloud computing-infrastruktur i Kina

0
34

Nul

Video: hvis du Flytter til clouden? Der er mere end Amazon, Microsoft og Google

Amazon har solgt nogle af sine cloud computing-infrastruktur i Kina til sin lokale partner i en aftale til en værdi af $300, en bevægelse, der sagde, at det var nødvendigt for at overholde landets tech-regler.

Selskabet bekræftede, at det har solgt sin Amazon Web Services (AWS) infrastruktur til Sinnet, sin lokale teknologi partner. Ifølge Reuters handlen er værd op til 2 milliarder yuan — omkring $301m.

I en erklæring Amazon understreges, at det ikke havde solgt sin forretning i Kina, siger, at det “er stadig fuldt ud forpligtet til at sikre Kinesiske kunder til at fortsætte med at modtage AWS er branchens førende cloud-tjenester”.

Selskabet forklarede: “den Kinesiske lovgivning, der forbyder ikke-Kinesiske virksomheder fra at eje eller drive visse former for teknologi til levering af cloud-tjenester. Som et resultat, for at være i overensstemmelse med Kinesisk lov, AWS, der sælges visse fysiske infrastruktur aktiver til Sinnet, sin mangeårige Kinesiske partner, og AWS sælger-of-record for sin AWS Kina (Beijing) – Region.”

Amazon tilføjede: “AWS fortsætter med at eje de immaterielle for AWS Ydelser over hele verden. Vi er begejstrede den betydelige virksomhed, har vi i Kina-og dens vækstmuligheder i løbet af de kommende år.”

Kina har strammet op på sine tech-forordningen for nylig: for eksempel, en ny Kinesisk cybersecurity lov trådte i kraft i juni i år.

Amazon annoncerede sin Kina AWS regionen tilbage i December 2013, og bemærkede samtidig, at der, i overensstemmelse med Kinas juridiske og lovgivningsmæssige krav, at det var i orden med de lokale virksomheder, herunder Sinnet, der ville give de nødvendige data center infrastruktur, båndbredde og netværksfunktioner.

På det tidspunkt, Andy Jassy, senior vice-president hos AWS, sagde: “Kina er et vigtigt langsigtet markedssegment for AWS.”

amazon0906.jpg

Amazon siger, at det “er stadig fuldt ud forpligtet til at sikre Kinesiske kunder til at fortsætte med at modtage AWS er branchens førende cloud-tjenester”.

Billede: Jakob Martin/CNET

Tidligere og relaterede dækning

Hvad er cloud computing?

Alt, hvad du behøver at vide fra offentlige og private cloud at software-as-a-service

Alt som en Service: Hvorfor virksomhederne er at skifte til SaaS, IaaS, PaaS, og mere [Tech Pro Forskning]

De fleste organisationer komme ind på markedet for on-demand-IT-tjenester med Software som en Service. Men ud over SaaS, kan virksomhederne nu bruge platforme, infrastruktur og mere i sky, modtagere af ydelser efter behov.

Læs mere på Amazon

AWS lancerer nye S3-kryptering og sikkerhed featuresAmazon CloudFront når 100 Popper følgende nyeste Tokyo additionMicrosoft kommercielle cloud, Azure vs. Amazon Web Services er en flot historie, men misforstået comparisonAmazon en omsætningsstigning på 34% i Q3

Relaterede Emner:

Kina

Cloud

E-Handel

Hardware

Virksomhedens Software

0