Android ‘ s store problem: Over en milliard enheder er mere end 2 år ud af dato

0
36

Nul

Video: Android – en udvikling, hovedpine, kan du ikke ignorere

En ny analyse af Android ‘ s berygtede opdatere problemer tyder på, patching er faktisk værre og værre over tid.

Analyse af hardware ingeniør Dan Luu, bruger data fra Googles developer dashboard til at se på tallene for forældet Android-enheder fra 2010 til i dag. Han fandt, at andelen af enheder, der er de mest forældede, er endnu større i dag end i 2014.

Derudover, tilbage i 2014 Google havde kun lige passeret en milliard aktive månedlige brugere, som steg til 1,4 milliarder i midten af 2015, og i Maj 2017 stod på to milliarder. Og da analysen set på markedet, som del af forældede enheder, der kører Android — mellem 80 til 100 percentil mærke på hans graf — er nu også meget større i absolutte tal.

Som han bemærker, er en indlysende årsag til eksistensen af flere enheder, der kører ældre versioner af Android er, at nogle aktive enheder er nu ti år gamle. Formentlig disse er dem, der er ansvarlige for at holde Gingerbread, udgivet i Maj 2010, og Ice Cream Sandwich fra oktober 2011 stadig på Googles Android-version distribution diagram.

Men Luu ‘ s graf viser også, at ibrugtagning af nye versioner af Android ser ud til at være aftagende. Dette fænomen kan skyldes, at Android vækst aftagende, er relativt færre folk til at opgradere til nye enheder, eller at færre enheder er at modtage opdateringer.

Hans graf, der også fremhæver, at der nu er mere end en milliard enheder, der er to år ud af dato.

Dette skøn nogenlunde svarer Googles seneste Android distribution tal, som blev opdateret for et par dage siden for ugen, der sluttede den 9 November. Den to år gamle Android Slikkepind og under nu tegner sig for omkring halvdelen af alle Android-enheder.

Som Android Myndighed bemærkes i denne uge, vedtagelsen af den seneste version af Android har været aftagende med hver ny version for de seneste par udgivelser. En af grundene er, at folk efter sigende holde på deres eksisterende enheder i længere tid. I mellemtiden, leverandører er stadig lancering af nye enheder med pre-Oreo Android.

Google ‘ s Projekt Diskant lover at hjælpe med at fremskynde sælger udgivelser af nye Android-versioner, men fordelene ved denne teknologi vil sandsynligvis tage flere år, da kun enheder, der leveres med Android Oreo kan drage fordel af det. Og fabrikanter af udstyr skal opfylde en række krav for at aktivere Diskant.

google-pixel-2-0335-015.jpg

Google ‘ s Projekt Diskant lover at hjælpe med at fremskynde sælger udgivelser af nye Android-versioner, men kun enheder, som den nye Pixel 2, at skibet med Android Oreo kan drage fordel af det.

Billede: Jakob Martin/CNET

Tidligere og relaterede dækning

Google navne 42 Android-enheder med brugere, der kører sikkerhedsopdateringer fra sidste to måneder

Samsung, Google og LG føre Android-pack i at skubbe opdateringer til brugerne, og få dem installeret

Sikkerhedshuller lægge milliarder af Bluetooth-telefoner, enheder i fare

Det er tænkt til at være den mest omfattende sæt af sårbarheder, der er baseret på antallet af enheder, der er berørt, rammer Windows-skriveborde, Android-enheder, ældre iPhones og iPads, og smarte enheder.

Efter iPhone-X: at Forudsige fremtiden på din smartphone

Hvad betyder de næste ti år holder til din smartphone? Her er et par ideer.

Læs mere om Android sikkerhed

De 10 bedste måder at sikre din Android phoneAndroid vs iOS vs Windows: Som lider de fleste infektioner? Nokia afslører alledette er den nemmeste måde at undgå malware på din Android-enhed [CNET]

Relaterede Emner:

Apple

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser

0