Min uge med Harman Kardon Cortana-drevet Påberåbe sig højttaler

0
49

Nul

I løbet af den seneste uge, jeg har sagt “Hey Cortana” flere gange end jeg har over de sidste par år tilsammen.

cortanainvoke.jpg
Kredit: Microsoft

Jeg har været test Harman Kardon Påberåbe sig højttaler, som er drevet af Cortana og indeholder en tilpasset version af Linux indeni. Den Påberåbe sig højttaler vil gå på salg i USA i oktober 22.

Mens jeg har spillet en smule med et familiemedlem Amazon Echo Dot, jeg har aldrig købt en stemme-aktiveret højttaler til brug i hjemmet. Jeg var nysgerrig, hvis, efter ved hjælp af Invoke-for en uge for at gøre alt fra, indstille timere for at tilføje produkter til min kalender, til at afspille musik ville ændre mit sind og gøre mig ønsker en.

Spoiler: Det har ikke. Jeg kan stadig finde disse typer af højttalere, mere nysgerrighed elementer end must-haves.For alle, der er tillagt den Cortana økosystem, denne højttaler kunne være et godt supplement, men.

Taleren var forholdsvis nemt at sætte op, så længe du har Cortana på din Windows-10 PC (kører Skabere Opdatere eller højere) eller telefon (iOS eller Android). (Til Pc ‘ er, skal du også bruge “Cortana Opsætning af Enhed” app, som kan downloades fra Windows/Microsoft Store.) Jeg har sat i højttaler ved hjælp af strømstikket, parret min enhed til min Android-telefon, og begyndte at “Hey Cortana-ing.”

harmankardoninvoke.jpg

Lydkvaliteten af Påberåbe sig er imponerende og nem at justere ved hjælp af ringen på toppen af højttaleren eller via stemmekommando-hvilket ikke er overraskende, i betragtning af Harman Kardon ‘ s historie for at være en high-end bil/hjem/PC-højttaler maker. Invoke har syv mikrofoner og 360-graders lyd, der udgår fra dens koniske cylindrisk krop. Taleren understøtter iHeartRadio, Spotify Premium, og TuneIn; Microsoft siger, at det forventer at tilføje Pandora støtte hurtigt, såvel som mere musik valg (eventuelt SoundCloud, Deezer, og andre) på et tidspunkt.

Ud over at spille musik, jeg brugte brugte til at oprette Outlook kalenderaftaler sagtens bruge lige min stemme. Jeg har også brugt den integrerede Skype-opkald til at ringe op håndfrit. Enheden genkendte min stemme-kommandoer, for det meste, selv når jeg var flere meter væk. Et par gange Cortana sagde, at det ikke kunne fuldføre min anmodning, og en gang eller to i min enhed på en eller anden måde koblet sig fra mit hjem Wi-Fi, men alt i alt var jeg tilfreds med sin præstation.

Jeg kunne ikke teste ved hjælp af Cortana med den håndfuld kompatibel smart-home-enheder fra SmartThings, Philips Hue, Reden, Wink, og Insteon, som jeg ikke har nogen af disse installeret i hjemmet, men de taler ikke understøtter dette. (Microsoft arbejder på at tilføje flere enheder til denne liste, herunder dem fra Honeywell, Ecobee, TP-Link, Johnson Controls, IFTT, Geeni, Iris med Lowe ‘ s, og iDevices til denne liste, men ikke give en tidshorisont.)

Som Alexa Echo og Google Startside, Cortana — som er powered by Bing — kan give svar på faktuelle spørgsmål (hvor mange pints i en gallon, hvor langt væk er min favorit restaurant); nyheder; og andre forespørgsler. Der er forholdsvis få Cortana Færdigheder på dette punkt, men et par gode er der, såsom evnen til at foretage reservationer ved at stemme med OpenTable eller for at kontrollere, om fitness statistik ved hjælp af Fitbit.