Midlertidig CIO job: fordele – og ulemper

0
27

Nul

teambuilding.jpg
Billede: Getty Images/iStockphoto

IT-professionelle er ofte at vide at forberede anledning af koncerten økonomi og en fremtidig arbejdsplads fleksible og kortvarige kontrakter. Mens dette er ofte set som en udvikling, der er rettet mod mindre ledende medarbejdere, it-chefer ser også en ændring i deres arbejds-vilkår.

Nogle eksperter mener, at der har været så meget som en 25 pct. stigning i efterspørgslen på interim it-chefer i løbet af de seneste fem år. For it-chefer, der er på udkig efter en ændring i din karriere retning, hvad er de potentielle plus-point og udfordringer, der er forbundet til den foreløbige stilling?

1. Tag chancen for at blive en godt afrundet executive

Efter en række faste lederstillinger, Omid Shiraji er i øjeblikket midlertidig CIO i Camden Råd i London. Det er en position, han nyder.

“Der er noget interessant om den foreløbige rolle,” siger han. “Folk tager mere notits af det ydre stemme. Din evne til at påvirke andre ser ud til at være større, når du er freelance. Der er også noget positivt om at tage dine erfaringer til andre sektorer – det gør dig til en mere helstøbt individ.”

Nogle vil måske spørgsmålet om, hvorvidt en midlertidig CIO prale af den grad af loyalitet af en fast DEN leder, der er engageret i at virksomheden på lang sigt. Men Shiraji siger, at det er kortsigtet at foreslå interims mangler ambitioner i deres faste jævnaldrende.

“De mest succesrige interim it-chefer mener om bæredygtighed,” siger han. “Der er en negativ anseelse, der er forbundet til den foreløbige rolle, og det er forbundet med kort leveringstid mål. Faktisk, jo mere vellykket foreløbige DET ledere fokusere på, hvad der er rigtigt for den organisation, der både nu og i fremtiden.”

2. Bruge dine erfaringer til at forbedre andre ledere

0