Kultur Ur: En Overfyldt Bus Hele For Mig Selv

0
47

Nul

Da jeg var på vej til at Menlo Park sidste år min to timers tur skulle starte på San Francisco 38 Geary bus. Det var altid overfyldt, og jeg ville være heldig at presse på.

Jeg husker en særlig smuk solrig morgen og jeg er på et meget overfyldt bus. Jeg kigger rundt, og alles øjne er på deres telefoner.

Jeg er en af de højeste på bussen, men jeg kan ikke se en eneste person-på tværs af hele dobbelt længde bus — kigger op omkring. Alles øjne er ned — underdanig — jeg kan ikke opfylde nogens blik.

Min umiddelbare tanke var, wow! Jeg har hele bussen til mig selv. Alles sind er et andet sted.

Jeg elsker dette billede (se nedenfor) af Marc Zuckerberg iført et stort smil, da han går gennem en overfyldt auditorium, hvor alle er iført VR briller, undtagen for ham. Han har den hele plads til sig selv.

Det morer mig at tænke på, at Zuckerberg ønsker, at alle i virkeligheden alt for selv-at gøre det til et privat domæne, — mens alle andre er nedsænket i fremstillet virtuelle realiteter. Ligesom han køber op huse ved siden af hans, så ingen kan se ind i hans verden. Det er hans.

– – –

Zuckerberg ‘ s mål er, at 1 milliard mennesker i virtual reality skriver Dean Takahashi i VentureBeat:

“Vi har alle grænser, at vores virkelighed, og åbner op for flere af de oplevelser, at alle af os er ikke at isolere,” [Zuckerberg] sagde. “Det er frigørelse.”

– – –

Jeg er ved at opdage en ny forståelse for virkeligheden — den oprindelige form. OG i Virkeligheden har mange niveauer af udfordrende gameplay; jeg kan godt lide sin multi-farvede knivskarp definition, og den multi-sensoriske feedback er udsøgt. Plus de erfaringer, føle en masse mere meningsfuld.

Virkeligheden — det er de rigtige ting-de andre er lavet af andre.

0