Facebook Messenger tilføjer PayPal som P2P-betaling

0
27

Nul

fb-messenger.jpg

Fra og med fredag, Facebook Messenger-brugere kan foretage peer-to-peer-betalinger med PayPal som en finansieringskilde, de sociale medier selskabet annoncerede. Den nye funktionalitet i øjeblikket tilgængelig til iOS-brugere i USA, og kommer til Android-brugere snart, Facebook sagde.

Finansielle ydelser, herunder ydelser fra PayPal, der allerede har en stor tilstedeværelse på Facebook Messenger. Facebook lancerede betalinger på Messenger i 2015. I April i år, har virksomheden øget den platform, der er peer-to-peer-betalinger kapaciteter, der gør brugerne i app ‘ en til at sende eller modtage penge mellem grupper af mennesker. Facebook har også rullet ud M, en begrænset version af sin AI-assistent, der tilbyder at hjælpe med en håndfuld af specifikke opgaver, herunder betaling eller anmode om penge.

Da 2016, Messenger-brugere har haft PayPal som en betalingsmulighed, når du foretager et køb o platformen via tredjeparts chatbots.

Fredag ‘ s meddelelse kommer en dag efter PayPal sendt et stærkt tredje kvartal finansielle resultater, behandling $114 milliarder i den samlede betaling mængde i kvartalet. P2P betalinger steg med 47 procent til 24 milliarder dollar, og udgør cirka 21 procent af den samlede betaling volumen.

I mellemtiden, PayPal har også for nylig udrullet en P2P betaling integration med Skype-app.

Tidligere og relaterede dækning:

Facebook diagrammer virksomheden stak med @Arbejdspladsen, Messenger og Oculus

Don ‘ t look now, men Facebook er i spidsen af Amazon, Apple, Google, da det brosten sammen en strategi til at målrette virksomheder.

PayPal partnere med Skype til P2P betalinger i Skype app

Den integrerede betalingstjenester giver folk mulighed for at sende penge til hinanden, mens de chatter på Skype mobil app.

PayPal rapporter solid Q3, aktive brugerbase når 218 millioner

Selskabet siger, at det voksede den aktive konto base med 8,2 millioner i løbet af Q3.

0