Android apps: Google Nu vil lade dig prøve, før du installerer

0
44

Nul

googleappsistock-533250472.jpg
Billede: Getty Images

Google er nu gjort mere for at fremme Android apps, Instant, som giver brugerne mulighed for at bruge de vigtigste funktioner i en app uden faktisk at installere det.

Instant Apps gøre det muligt for udviklere at distribuere deres Android apps fra et link delt via en besked, søg eller sociale medier, tilbyder en halvvejs mellem native apps og mobile web.

The New York Times Krydsogtværs Instant App, for eksempel, giver brugerne mulighed for at spille en del af app kaldet den daglige mini kryds og tværs. Dette tjener som en onramp til at få nye abonnenter. Det hævder at have mere end fordoblet antallet af sessioner, da støtte til Instant Apps, øge dens chancer for at konvertere brugere til abonnenter.

Google lister en håndfuld apps, der understøtter Instant Apps, herunder Skyscanner, NYTimes krydsogtværs, Buzfeed, Onefootball, Red Bull TV, og FN ‘ s ShareTheMeal app. Disse apps er nu også har en “Prøv det Nu” – knappen på deres butik lister til at lade Android-brugere kender funktionen er tilgængelig.

Det er endnu for tidligt for Instant Apps, som Google lancerede sidste år ‘ s I/O og sæt live i en pilot i januar.

Google har også annonceret en stor forandring at skære det tager fra app abonnementer via Play Butik, en halvering af gebyr fra 30 procent til 15 procent, når en udvikler har bevaret abonnent i længere tid end 12 måneder.

Det nye gebyr struktur, der begynder den 1 januar 2018, og matcher tilbyder Apple afslørede sidste år i et interview med The Verge. Ændringen tilbudt et incitament for udviklere til at flytte fra én-off køb et abonnement model, samt mindske motivationen for eksisterende abonnement-baserede apps, såsom Spotify, for at tilmelde dig brugerne uden for app store.

Google er også at sætte nogle flere abonnement fokuseret funktioner til udviklere, herunder kortere gratis prøver af mindst tre dage sikrer, at Google er begrænset til én gang per bruger. Det er også tilbyder at underrette udviklerne, når brugeren annullerer et abonnement, og evnen til at blokere for adgangen til en tjenesteydelse, indtil en betaling fornyelse problemet er løst.

Virksomheden kan også gøre mere for at rydde op i ineffektive apps i Play Butikken med en ny “minimum funktionalitet” politik, der forbyder apps, der “crash, kraft, tæt, fryse, eller på anden måde fungerer unormalt” på de fleste Android-enheder.

0