Telstra biedt AFL app terugbetalingen: ACCC

0
31

Nul

telstra-afl-app.jpg

Een screenshot van een live-AFL wedstrijd wordt bekeken op een 9,7-inch iPad

(Afbeelding: de ACCC)

Telstra heeft verteld van de Australian Competition and Consumer Commission (ACCC) dat het terugbetalen van een aantal abonnees van de AFL Live Pass app, na het wijzigen van het beleid op de grootte van de beeldschermen beschikbaar op tablets te midden van de zorgen van het niet verstrekken van deze wijziging voor zijn klanten.

Tijdens de 2016 seizoen, Telstra had mogen klanten live stream AFL wedstrijden in het volledige scherm op hun tablets; echter, in 2017, het begon met het beperken van de weergave-grootte van 7 inch.

Volgens de ACCC, echter, de AFL-Live Pass app was nog steeds geadverteerd op de AFL website met beelden van de wedstrijden verschijnen op het volledige scherm op de tabletten.

“Gevraagd door de ACCC zorgen”, de waakhond zei, Telstra in augustus begonnen met het aanbieden van terugbetalingen aan klanten die jaarlijks abonnees van de AFL-app op 31 januari 2017, en die had gedownload van de app op een tablet.

“De ACCC was bezorgd dat footy fans kan hebben ingeschreven of verlengd abonnement op de Live-AFL Pass denken dat ze kon blijven kijken naar live-AFL wedstrijden in het volledige scherm op een tablet, terwijl dit niet het geval is,” ACCC Voorzitter Rod Sims zei.

“Sommige footy fans waren opgesloten in een Telstra abonnement voor de grootte van het scherm beperking van kracht. Wanneer bedrijven het maken van veranderingen aan de inschrijving voorwaarden van goederen of diensten, de klanten moeten duidelijk worden in kennis gesteld van de verandering, zodat mensen in staat zijn een weloverwogen beslissing te nemen over al dan niet voortzetten van hun abonnement.”

Telstra is het zetten van een grotere nadruk op de beschikbaarheid van sport en media streaming services om te winnen en behouden van klanten, in de laatste maand van de aankondiging van de integratie van Foxtel-pakketten in de post-paid mobiele plannen.

Telstra is het aanbieden van 12 maanden gratis toegang tot content packs van de Foxtel Nu streaming service: Betalen AU$129 per maand zal de klanten van 30GB van de gegevens en de twee Foxtel Nu starter packs; AU$149 zullen drie starter packs en 50 gb aan gegevens; en AU$199 zal zorgen voor 100GB van de gegevens en de drie starter packs.

De post-paid abonnementen omvatten ook de gegevens-gratis streaming van Telstra de AFL en de NRL-apps.

Telstra Media Groep ED Michele Garra genoemd in de aanbiedingen van de meest genereuze gegevens emissierechten ooit”, met Telstra zeggen het is een onderdeel van “huis van mobiel entertainment in Australië”.

“We hebben al vastgesteld sterke partnerschappen met de AFL, NRL, Netbal, en Apple Muziek voor het leveren van onze klanten met de beste kwaliteit content,” Garra zei, verwijzend naar de telco de aankoop van de vijf-jaar uitzendrechten van het Australische korfbal league in Mei 2016.

Volgens Telstra, video verbruik nu goed voor 38 procent van het mobiele netwerk gebruik — up met 40 procent jaar-op-jaar — en naar verwachting stijgen tot 75 procent van het mobiele verkeer in de komende vijf jaar.

De Telstra TV-mobile app zal ook zorgen voor continue streaming tussen thuis en mobiel, met Telstra in de laatste maand van de aankondiging van de tweede iteratie van de streaming-apparaat.

“We zijn aan het dial-up weer,” Telstra CEO Andy Penn zei, detaillering die de Telstra-TV 2 omvat alle streaming en catch-up TV-diensten, samen met een gekoppelde mobiele app, waardoor het “een echte Australische eerste”.

“De toegang tot de beste content is zeer belangrijk voor ons als de vraag voor media blijft groeien. Op hetzelfde moment, de media markt is aan het veranderen met nieuwe deelnemers en de toegenomen concurrentie,” Telstra toegevoegd.

Telstra in augustus aangekondigd in de media en het groeiende omzet met 8,2 procent tot AU$935 miljoen in de FY17 boekjaar dankzij de opname van zowel de Telstra-TV en Foxtel van Telstra. De laatste AU$777 miljoen euro omzet, een groei van 8,1 procent door tot 57.000 extra abonnees. Er waren 827,000 Telstra-TV-toestellen in de markt van 30 juni.

Optus is ook gericht op media-inhoud, in juli met de onthulling van een entertainment samenwerking met National Geographic als een deel van wat CEO Allen Lew zei ZDNet is de telco ‘ s volgende stap naar een “mobiel led multimedia service provider”.

Lew had eerder gezegd dat Optus is een unieke positie om de eerste in Australië om te profiteren van de convergentie tussen telecommunicatie, media en technologie na het begin van zijn zelf-beschreven transformatie naar een multimediaal bedrijf met de verwerving van de exclusieve Australische uitzendrechten van het engelse Premier League in 2015.

Laatste Australische nieuws

OAIC ontvangen 114 vrijwillige data breach notifications in 2016-17

Huis van de Verkopers commissie overdenkt de belasting op de blockchain

ANZ bank te openen creditcard gegevens in 2018

Telstra onderhoudt onrendabele de Gezondheid van het bedrijfsleven heeft succes gehad onder de dekens

De australische regering details Govpass digitale ID

0