Hvordan at fastsætte Memory Management Bluescreens på Windows-10

0
142

Da jeg forsøgte at installere den Falder Skabere Opdatering til Windows 10 på min Surface Pro 4 enhed ved hjælp af Windows Update, jeg blev mødt med en “Din PC løb ind i et problem” bluescreen besked fremhæve stop-kode Memory Management.

Fejlen skete under installationen af en opdatering til funktionen, men rapporter på Internettet tyder på, at det kan også ske ved opstart, installation af mindre opdateringer, eller mens PC ‘ en er i brug.

Den fulde besked på bluescreen læse:

Din PC løb ind i et problem, og skal til at genstarte. Vi er lige i gang med at indsamle nogle fejl info, og så vil vi genstart for dig.

Hvis du kalder en støtte person, give dem denne info: Stop-Kode Styring af Hukommelse

Gode nyheder er, at fejlmeddelelsen tips på problemet (noget relaterede hukommelse forårsaget problemet); dårlige nyhed er, at der ikke er nogen “gør det muligt” fix til at løse problemet, da det kan have flere årsager.

Fix Memory Management Bluescreens på Windows-10

Den første ting, du måske ønsker at gøre, er at oprette en sikkerhedskopi af dit system. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, der sikrer, at du stadig har adgang til dine data, hvis den maskine, der dør, eller der sker noget uventet.

Hvis du kan starte i Windows-10 miljø gøre det bagefter. Hvis du ikke kan, så prøv at starte i Fejlsikret Tilstand i Windows 10 i stedet for.

Bemærk: Mange “hjælp” – websteder, der tyder på, at du køre en “repair” værktøj til at løse problemet. Dette er en reklame for programmet, og du vil have til at købe programmet for at løse eventuelle problemer, som det finder. Disse programmer ikke kan løse alvorlige problemer, som regel.

Trin 1: Kør Hukommelse Diagnostik

memory diagnostics

Computerens hukommelse, der kan have forårsaget memory management bluescreen på enheden. Da det er de oplysninger, vi har på det punkt, er det fornuftigt at køre hukommelse diagnosticering til at gøre sikker på, at hukommelse ikke er defekt.

Bemærk: Memory Diagnostics skal køres, når Windows starter. Du bliver bedt om at genstarte med det samme, eller kør diagnosticering modul på næste gang du starter computeren.

 1. Tryk på Windows-tasten, skriv Kontrolpanel, og vælg det element, når det vises.
 2. Skifte “visning af” mode ” i øverste højre hjørne for at “små ikoner”.
 3. Vælg Administrative Værktøjer fra listen af kontrol panel applets.
 4. Start Windows Memory Diagnostic, når de Administrative Værktøjer, der åbnes.
 5. Vælg, om du vil genstarte Windows-maskine, ret derefter og der, eller køre Memory Diagnostics på den næste start af systemet i stedet.

Tip: Du kan køre en tredjepart værktøj som MemTest64 eller MemTest86+.

Her er en hurtig video, der viser, hvordan til at køre den indbyggede Windows-værktøj til at fastsætte Memory Management Fejl 0X0000001A i Fejlsikret Tilstand.

Trin 2: Scan for beskadigede Windows-filer og harddisk problemer

sfc scannow

 1. Åbn en kommandoprompt. Tryk på Windows-tasten, type cmd.exe skal du holde Ctrl-tasten og Shift-tasten nede, og tryk på Enter-tasten på tastaturet.
 2. Skriv kommandoen sfc /scannow, som vist på skærmbilledet ovenfor.

Kontrollerer Windows kernefiler i operativsystemet til at sørge for, at de ikke er beskadiget eller mangler. Processen tager et par minutter at fuldføre.

Hvis du får “Windows Beskyttelse af Ressourcen ikke finde nogen integritet krænkelser”, alt er fint, og du kan flytte på. Hvis integritet overtrædelser blev opdaget, du kan have fundet det problem, der er forårsaget memory management bluescreen.

Når du er færdig med at køre chkdsk C: f bagefter at kontrollere, om den primære harddisk på computeren for fejl.

Læs også: Må ikke haste til at installere Windows 10 Skabere Opdatering

Trin 3:

Mindre ting, du kan prøve at:

 1. Hvis du oplever memory management bluescreens under operationer, kontroller, at din PC er opdateret. Brug Windows-i for at åbne applikationen Indstillinger, og vælg Windows & Sikkerhed > Windows Update til at køre et check for opdateringer.
 2. Check også for nylig installeret software eller opdateringer notering. Hvis bluescreen-beskeder falder sammen med installation af software og opdateringer, så prøv at fjerne dem for at se, om det løser problemet.
 3. Sørg for, at PC ‘ en er ikke overclocket eller underclocked. Du skal ind i BIOS / UEFI for det. Hvordan får du der afhænger af fabrikanten og gøre i BIOS / UEFI. På Overfladen, skal du holde tasten Lydstyrke OP, mens du trykker på Power-knappen. Overfladen har ingen overclocking indstillinger selv, men mange desktop bundkort har. Nogle redskaber kan også aktivere overclocking funktionalitet, skal du sørge for at køre dem, og nulstille værdier til fabriksindstillingerne.
 4. Hvis din PC har flere RAM enheder, så prøv at fjerne nogle af dem for at teste om det gør en forskel, eller flytte dem til forskellige positioner.
 5. Fjern hardware, der er ikke påkrævet, hvis du vil opdatere Windows, for eksempel et 56K modem ved hjælp af enhedshåndtering.
 6. Kør en fuld scanning for malware. Du kan bruge Windows Defender til at, eller en tredjeparts løsning, som Malwarebytes.

Trin 4: Hvordan jeg har løst problemet på min Surface Pro 4

Min Surface Pro 4 kastede memory management fejl, når jeg prøvede at opgradere til Efteråret Skabere Opdatering. Det gjorde ikke noget, hvor jeg prøvede at opdatere: Windows Update, og kører opdateringen fra en bootbar USB-Flash-drev endte i den fejlmeddelelse, der vises på skærmen, og den tidligere version af operativsystemet ved at blive restaureret.

Jeg løb hukommelse diagnostik og andre check-ups, og der kom intet ud af det. Jeg har lavet den beslutning, så at en ren installation af Windows i stedet for.

Den downside til dette var, at jeg ville miste adgang til alle filer og programmer, der er installeret på enheden, hvis operationen vil afslutte med succes. Jeg har oprettet en sikkerhedskopi af systemet til at gemme filer sikkert, og startede processen.

 1. Download Media Creation Værktøj fra Microsoft til at komme i gang.
 2. Følg instruktionerne på skærmen for at oprette installation af medier på en USB-Flash-Drev (eller DVD hvis du foretrækker det).
 3. Boot den PC, du ønsker at opgradere ved hjælp af installationsprogrammet.
 4. Sørg for, at du vælger at lave en ren installation, og fortsætte med installationen.

Clean installation virkede i mit tilfælde, Overfladen var ikke smide nogen memory management fejl under installation, og startet op i Windows-10 desktop fint bagefter.

Jeg var nødt til at kopiere mine filer tilbage til den enhed, bagefter, og installere den software, som jeg ønskede at bruge på det, da alle, der var gået på grund af den ren installation af operativsystemet.

Afsluttende Ord

Memory management bluescreen betyder ikke nødvendigvis, at den hukommelse, eller hukommelse af computeren er beskadiget. Mens der er helt sikkert en mulighed, det kan også være forårsaget af software eller drivere, og andre ting, der er lettere at løse.

Nu kan Du: Hvordan kan du håndtere en fejl?