Galaxy Note 8: De revival van de Samsung poster kind

0
25

Nul

Vorig jaar de Galaxy Note 7 debacle voelde “, die opstijgt naar de hemel en plotseling vallen in de hel, zonder waarschuwing,” één van Samsung senior executive heeft gezegd. Meerdere eenheden in de wereld had vuur gevat, en werd het bedrijf gedwongen om te herinneren en te doden van de telefoon. De stemming werd zwaar op Samsung ‘ s mobiele divisie. Niemand sprak van het direct buiten de vergaderingen, die waren intens, want er waren vele, vele dingen voor review.

Na de beslissing om de Opmerking van het merk-een beslissing die werd hevig gedebatteerd — er was geen keuze, maar om vooruit te gaan. In oktober vorig jaar, DJ Koh, president van Samsung Mobile, stond voor een grote groep van Samsung Mobile medewerkers. Het was de eerste keer dat de mobiele chief had uitgelegd aan de in Noot 7 zijn de situatie in persoon. De zaal was helemaal stil en de sfeer zwaar. Na Koh klaar is met zijn spreken, één voor één, medewerkers begon vragen te stellen. Dan, op een werknemer vroeg de president op zijn gezondheid. Hij antwoordde dat het meer dan ooit belangrijk is om gezond te blijven, en vroeg iedereen om hetzelfde te doen. Sommige medewerkers herinneren dat ze in tranen uit en bijna huilen op dat moment.

“We waren vastbesloten. We reset alles. Ik bedoel, alles. Er was niet een ding dat we niet beoordelen voor het weer; het was terug naar de basis,” BJ Kang — onderdeel van zowel het product strategy team voor de Toelichting 8 en van de Opmerking van het team van de serie’ oprichting — vertelde ZDNet. Hoewel de Galaxy S8-serie, die brak pre-order records in Zuid-Korea, verlost van de divisie enigszins de sfeer was intens aan de lancering van haar Opmerking broer of zus.

De Galaxy Note 8 werd zeer goed ontvangen. Het werd de hoogste pre-ordered Opmerking in Zuid-Korea en de verenigde staten. Samsung verwacht dat de hoogste die ooit driemaandelijkse winst van 14,5 biljoen won voor het derde kwartaal; ongeveer een derde zal waarschijnlijk van haar mobiele divisie, dankzij de sterke initiële verkoop van de Note 8 en de winsten van de S8-serie. “Na het afgelopen jaar, het was een emotioneel moment”, zei Cue Kim, ook van het product strategy team.

Het onwaarschijnlijke vlaggenschip

De geschiedenis van de Galaxy Note-serie weerspiegelt de Samsung traject in smartphones meer dan enig ander product. In termen van de omzet blijft achter bij de Galaxy S-serie, die is ontworpen voor mass appeal, maar de Opmerking serie begon met een zeer zware chip op haar schouders.

Gelanceerd in 2011, de receptie voor de eerste Opmerking was grotendeels negatief. Een 5.3-inch scherm was te groot en de bijbehorende stylus werd beschouwd als een overblijfsel uit de pre-smartphone tijdperk. Wijlen Apple-oprichter Steve Jobs was de beroemde tegen beide. De rechtszaken met zijn aartsrivaal waren ook in volle gang; Samsung is nog steeds een underdog naar Cupertino de iPhone.

De Opmerking niet alleen de lente uit van een vacuüm. Voorafgaand aan de lancering Samsung een wereldwijd onderzoek met teams rond te gaan met papercut en houtsnede modellen van de nog-niet-genoemd-telefoon voor mensen van alle leeftijden, geslacht, achtergronden en regio ‘ s.

De Zuid-koreaanse tech-gigant gevonden dat consumenten gedragen meerdere apparaten, maar wilde gewoon een on-the-go-apparaat. Het product nodig is om te verslaan en de voordelen van de “gevestigde”: Het moest de draagbaarheid en de apps van telefoons; de grote en indrukwekkende display en minimaal scrollen van tabletten; voor het snel vastleggen van ideeën en memo ‘ s van de goede oude kladblok.

De allereerste zorg zijn, zei Kang en Kim, was hoe groot een scherm zou worden aanvaard. Consumenten bereidheid tot accepteren van de grootte en de vorm gevarieerd door het trade-offs, maar zolang het draagbare met extra voordelen, zij waren bereid om een groot scherm, het bedrijf gevonden. Een “uitgebreide analyse” van alle mogelijke schermformaten tussen de 5 tot 6 cm is uitgevoerd. “Het is grappig om nu terug te kijken, omdat bijna alle telefoons hebben schermen tussen die maten van vandaag,” Kang zei met een lach. “Niemand zou overwegen hen enorm. Maar we hadden geen benchmark. We gemeten zak diepten van de mannen een broek. We woog vrouwen tassen.” Ze vestigden zich op 5,3 inch, relatief normaal nu, maar grote dan.

De stylus is ook geen sinecure; ingenieurs balked bij de uitdaging. Stylus technologie dan was onhandig; conventionele resistieve schermen voor weergavekoppen niet omgaan met de aanraking van een vinger goed.. De doorbraak kwam met de Wacom digitizer technologie. Zijn touch-sensitive graphics tablet populair was onder grafisch ontwerpers; de Samsung UX team had geweten van het voor enige tijd, maar niet hebben van een use case.

galaxy-note-series.x-ms-bmp

Evolutie van de Note serie.

Beeld: Samsung

“All-in-all was het een experimentele telefoon, het was een experimentele start,” zei Ned. “Maar we waren een antwoord op een vraag van de consument te doen in een apparaat wat een tablet, smartphone, e-boek, en gaming console kan doen. Er waren gemengde-beoordelingen, ja, maar voor ons was het een bevestiging dat het werkte, en we aan het verbeteren van de serie.”

Zijt gij telefoon of tablet?

De Opmerking van de identiteit is nog steeds fragiel dan; het had de beste up-to-date hardware en software van Samsung aangeboden, maar dat was over. De Stylus gebruik is beperkt tot het maken van aantekeningen, en andere leveranciers waren ook begin om te experimenteren met ‘super-size” – schermen. Tablets gelanceerd werden kleiner, zoals de Nexus 7, die populair was in 2012.

“Toegegeven, verschillende leveranciers probeerden verschillende maten voor smartphones en tablets”, aldus Kim. “Maar ik denk niet dat ze waren zo ambitieus is als de onze. In termen van concept, we waren de enigen die bereid zijn om echt te doen met de alles-in-één.”

De grote doorbraak was de 5,5-inch Galaxy Note 2. Met een verbeterde ontwerp en meer app-tools voor de stylus voor de makers, de telefoon eigenlijk begon de trend van het aanroepen van grote telefoons “phablets”. “Het punt was te combineren all-in-one met creativiteit met de pen,” zei Ned. Als voor de “grote” scherm, dat was locked-in, er was geen weg meer terug naar een kleiner.

De 5,7-inch samsung Galaxy Note 3 is misschien wel wanneer de Note-serie verzegeld zijn identiteit als een grote afgeschermde multi-tasker met een productiviteit-het verhogen van de stylus, gericht op professionals en makers. Degenen die het kopen van de serie voor de hoge specs wilde meer functies van de S-Pen in de verschillende gebieden zijn zoals een toename in de productiviteit. De stylus kan worden gebruikt om de opdracht van apps laden, hoewel “actie memo” en aftekeningen op het internet en YouTube content kan worden verzameld in een plakboek. Het bedrijf toegevoegd multi-venster voor de eerste keer: twee schermen op het display.

“We hebben echt upped de stylus spel met de derde,’ zei Ned. Er was niemand klagen over het grote scherm of bellen met de stylus een relikwie meer.

“Ik denk dat dat is wanneer de Opmerking echt opgelost als een aparte categorie.”

Op de bleeding edge van experimenten

In 2014, Samsung gemaakt van een grote plons met de 5,7-inch Galaxy Note 4. Het aangenomen metalen frames voor de eerste keer-Samsung ging van “full metal” het volgende jaar met de S6 — op een plastic lichaam. De S Pen had zijn eigen patroon ontwerp en het schrijven over het voelde meer realistisch dankzij een verbeterde pen en speed reader. Kalligrafie werd toegevoegd, zoals het draadloos opladen voor de eerste keer.

samsung-galaxy-note-8-s-pen-features-2.jpg

De Opmerking serie helpen populariseren “phablets” en het gebruik van de stylus respectabel.

Het bedrijf is ook gestart met de Galaxy Note Rand, het conglomeraat van de eerste scherpe-display telefoon, maar alleen aan één kant. “De Galaxy Note serie, ik denk dat ook voor ons als consumenten vertegenwoordigd het beste dat Samsung zou kunnen bieden in dat jaar,” zei Ned. “In termen van flexibele technologie, we waren niet heel er nog niet. En de edge design het best werkte met een groot scherm. Het is gewoon het beste gevoel.”

Het was lastiger in 2015. 5.-7 inch Galaxy Note 5 werd gelanceerd met de Galaxy S6 Rand Plus. Samsung lanceerde de twee samen, omdat het verwacht dat de vraag voor het grote scherm worden beperkt in vergelijking met de vraag naar de kleinere S6 en S6 van de Rand, haar eerste dual-edged-telefoons, eerder dat jaar. Het leidde tot de controversiële beslissing om de lancering van de Galaxy S6 Rand Plus in Europa, en er waren veel klachten van Europese consumenten over de reden waarom de Opmerking serie was niet komen.

“Natuurlijk wisten we Opmerking had zijn eigen fan base dan,” zei Ned. “Maar het heeft ons ook geholpen bevestigen dat het ging niet alleen over het grote scherm niet meer. Het ging over de bijzondere ervaring met de stylus en multitasking functies.” De S Plus modellen zijn gekoppeld aan de S-model in voorgaande lanceringen.

De Galaxy Note 5 niet randen schermen, maar met een gebogen rug, dat verbeterd de grip van de vorige modellen. PDF-aantekeningen te maken en ga het vastleggen van functies werden toegevoegd. Het klikken op de S-Pen om het eruit te trekken-die vast kwam te zitten voor een aantal gebruikers voor de eerste keer — werd opgericht en ging vandaag.

Zevende keer is scheepsrecht: De Galaxy Note 8

De hele Notitie serie heeft verkocht voor een totaal van 50 miljoen eenheden zo ver. Behalve voor de eerste Noot, die zijn verkocht rond de 8 miljoen eenheden, alle hebben overtroffen de 10 miljoen mark, volgens analisten. Het is zeer waarschijnlijk dat de Galaxy Note 8 van de best verkochte in de serie.

galaxy-note-8-3937-065.jpg

De Galaxy Note 8 brengt Samsung ‘s mojo terug; het kan de serie’ bestseller.

Ondanks de naam, de Opmerking 8 is de zevende generatie van de telefoon — achtste tel je telefoon door een telefoon met inbegrip van de Opmerking van de Rand, maar niet met inbegrip van de Galaxy Note 3 Neo, een mid-tier telefoon, en Galaxy Note FE, een gemonteerd, Noot 7. De Note 8 heeft een 6,3-inch scherm, de grootste nog in de serie. En simpel gezegd, het is het beste dat Samsung kon bieden, aldus Kim.

“De Opmerking 8 behoudt veel van de functies die zijn geïntroduceerd in de Toelichting 7 die werden goed ontvangen,” zei hij. “Een van de meest trieste dingen voor ons was dat, wanneer de oproepen aan de hand was, kregen we zo veel verzoeken om gewoon houden hun Opmerking 7s, en deze functies zijn niet volledig gebruikt. We zijn blij dat ze terug zijn.”

De punt van de S Pen met een nieuw materiaal voor het verbeteren van de zin van het schrijven, Kim zei, met de vorm wordt afgestemd op de analoge pen meer dan alle vorige model. “Consumenten werden met behulp van de S Pen niet alleen voor het schrijven en tekenen, maar als een navigatie-instrument,” zei Kim:. “Dus wilden we verhogen de touch nauwkeurigheid. Eigenlijk meer en meer functies werden gebruikt door de stylus, of ze wilde het op die manier.” Live Bericht, een andere functie voor de Toelichting 8, de consument in staat stelt om te tekenen of schrijven van berichten met behulp van de pen en stuur ze via boodschappers.

De Note 8 is, simpel gezegd, voor professionals en makers, Kang zei, en veel van de functies van de telefoon voor werk en spel”. Multitasking-functies spelen een belangrijke rol voor de gebruikers.

“Het is een gevestigde identiteit op dit punt, en onze consumenten willen meer,” voegde hij eraan toe. “Een van onze doelen is om gebruikers in staat om naadloos te schakelen tussen werken en spelen en op te nemen meer media, meer creativiteit [] ronde. Dat is hoe kwamen we met de App Koppelen.”

Gebruikers kunnen “koppelen” twee apps en plaats ze in een zijbalk dat kan worden gesleept. Wanneer de gebruiker op één van hen, wordt het scherm automatisch verdeelt in twee. “De belangrijkste inspiratie kwam van stuurprogramma’ s,” Kang zei. “Een lid van het product strategy team zei dat ze wilde navigatie en muziek geladen op hetzelfde moment. Het indrukken van hen afzonderlijk was zo ‘ n gedoe.”

Een andere was de invloed van de opkomst van de media te bekijken, en het feit dat consumenten wilden gebruik maken van sociale media tijdens het bekijken van inhoud. De Note 8 heeft ook een dual-camera voor de eerste keer in een Samsung vlaggenschip. Het heeft O.I.S. of optical image stabilisatie, voor elk één.

“Het gaat niet alleen over de zoom en de kwaliteit van de foto,” voegde hij eraan toe. “We hebben ervoor gezorgd dat er een doel aan de dual camera. De redactie is opgevoerd-gebruikers kunnen de achtergrond te vervagen zo veel als ze willen, in vergelijking met het onderwerp van een foto. Onze video is het beste tot nu toe.” Gebruikers zijn vervolgens in staat om te bewerken nadat ze de foto nemen voor het delen op sociale media.

“We hopen dat de consumenten zijn tevreden met de Opmerking 8-ervaring en kijken uit naar het verbeteren van het verder,” Kang toegevoegd.

Zie ook

Galaxy Note 8 review: De belichaming van een bedrijf-de eerste smartphone

Waarom Samsung de Note 8 maakte me dump mijn S8 Plus

Video: samsung Galaxy Note 8 gezichten stijf concurrentie

10 redenen dat het de beste smartphone voor zakelijk

De 10 beste smartphones: Hier ziet u hoe de Galaxy Note 8 spel

0