F-Droid 1.0 til Android er ude

0
73

F-Droid 1.0 er blevet udgivet i dag. Det er en Android-applikation, der giver brugerne et katalog af frie og open source-software, som brugerne kan installere på deres Android-enheder.

Bemærk: Den sidste version, der tilbydes på de vigtigste F-Droid hjemmeside i skrivende stund. Du er nødt til at besøge denne side på hjemmesiden til download version 1.0 af ansøgningen. Bemærk også, at du nødt til at aktivere installation af applikationer fra ukendte kilder i indstillinger for at installere programmet.

F-Droid er en alternativ anvendelse butik til Android. Nyttigt for Android-brugere, som ikke ønsker at binde deres enhed og dine data til Google-økosystem, og også for installation af applikationer, som ikke tilbydes på Google Play.

F-Droid 1.0

f-droid 1.0

F-Droid 1.0 kommer med en redesignet brugerflade. Programmet åbnes what ‘ s nye side på start, der fremhæver nye udgivelser.

Bemærk, at du ikke muligt at skifte program, sprog længere, i det mindste ikke lige nu. Dette betyder, at du er gået i stå med Android-enhed sprog (det er derfor, du kan se tyske ord på skærmbilledet ovenfor).

For så vidt som nye funktioner er bekymret, er der masser:

  • Forbedret sporing beskyttelse (HTTP Etag, TLS).
  • Baggrunden opdateringer med privilegeret forlængelse. workflow for opdatering af programmer revideret fuldstændigt.
  • Hurtigere indeks opdateringer.
  • En “What’ s New” – sektionen, der fremhæver ændringer i den nuværende version.
  • Screenshots og har grafik støtte, hvis de er tilgængelige.
  • Fuldt app, som kan oversættes oversigter og beskrivelser.
  • Support installation medier, OTA, Zip og andre filer.
  • Donationer til app-udviklere, der er fremhævet.

Den generelle fornemmelse af ansøgningen har ikke ændret sig dog. Du kan stadig besøge butikken ved kategori eller ved hjælp af søg og installer den seneste version af et program eller en tidligere version. Dette er en anden fordel, at F-Droid tilbyder over Google Play, så du får kun én version på den officielle Google Play butik, når du installerer programmer.

Læs også: Quantum, en introduktion til kvantemekanik til Android

Flere alpha-versioner af F-Droid 1.0 blev udgivet i de seneste måneder. Disse fremhæve yderligere forbedringer, for eksempel, at udførelsen af brugergrænsefladen har forbedring, at den midlertidige og den cachelagrede filer renses ordentligt op, eller at advarsler vises med de foranstaltninger, der i fanen opdateringer for kendte sårbarheder.

Nu kan Du: har du brug F-Droid på din Android-enhed?