ACORN modtaget næsten 48k cyber-relaterede rapporter i 2016-17

0
31

Nul

Den Australske Cyberkriminalitet Online Rapportering Netværk (AGERN), der er modtaget i alt 47,873 rapporter i 2016-17, 6,532 mere end i de foregående år.

Som det er åbenbaret i Forbindelse med at Opdage, Forstå, Reagere 2016-17 Årlige Rapport fra det Australske Criminal Intelligence-Kommissionen (ACIC), svindel og bedrageri online var den højeste rapporterede hændelser til ACORN, der tegner sig for 51 procent af den 47,873 alt.

Hændelser, der er relateret til online køb eller salg tegnede sig for 20 procent af de rapporter, mens cybermobning eller stalking tegnede sig for 7 procent, angreb på edb-systemer til 6 procent, ulovlige eller forbudte materiale til 3 procent, og overgreb mod børn tegnede sig for 2 procent-eller cirka 960 individuelle rapporter.

ACIC sagde, at de 47,873 konti, 37,999 blev fremsendt til politiet for “passende” handling.

ACORN, der blev lanceret i 2014, er et fælles initiativ mellem ACIC, justitsministeren s Department og alle Australske politi. Udviklet i første omgang ved at CrimTrac — som fusionerede med den Australske Kriminalitet Kommissionen (ACC) 1 juli 2016 — ACORN giver Australierne til at indberette såkaldte cyberkriminalitet, herunder hacking, identitetstyveri, ulovligt indhold på nettet, og systemet angreb, med det netværk, der også yder rådgivning til at hjælpe mennesker med at erkende og undgå de mest almindelige former for it-kriminalitet via sin hjemmeside, som tiltrak 240,324 besøgende i 2016-17.

I juni 30, 2017, der havde været over 114,000 rapporter om it-kriminalitet, der er registreret med ACORN siden dens begyndelse.

Den rolle, ACIC er at skabe en national platform for udveksling af oplysninger og efterretninger, der er relateret til frontline tjenester, it-kriminalitet rapportering, biometri, retsvidenskab og beskyttelsestjenester.

En rapport [PDF] sagde, at cyberkriminalitet afbrydelser forblev et fokus for kommissionen, med ACIC, der arbejder med nationale og internationale partnere på fælles vurderinger og information it-kriminalitet politik.

Under 2016-17, ACIC sagde det afbrudt 81 alvorlig og organiseret kriminel enheder, beslaglagt mere end AU$929.71 millioner anslåede værdi af narkotika og mere end AU$14.06 millioner i kontanter. Kommissionen sagde, at det også udbredes mere end 2.000 intelligence produkter til sine partnere, og afbrudt en international hvidvaskning af penge syndikat, der opererer i Australien, der blev gennemført af en international controller.

Det er også lettere-gennem anvendelse af dens National Criminal Intelligence System (NCIS) pilot program — anholdelsen i det Forenede Kongerige, en cyberkriminel, der havde brugt malware svigagtigt fjerne mere end AU$700,000 fra en Australsk virksomhed’ bankkonto.

NCIS vil forbinde de eksisterende data beholdninger af Commonwealth, stat og territorium retshåndhævende partnere til at levere, hvad ACIC kaldet “første egentlige nationale og samlet billede af kriminel aktivitet”, der spænder over politi-og efterretningsmæssige data bedrifter. I det væsentlige, NCIS vil give politiet mulighed for i hele Australien for at koordinere deres efterretninger, operationer og undersøgelser, hvor kriminelle er aktiv i mere end én retskreds.

I sin pilot form, NCIS tiltrukket mere end 11.000 søgninger på tværs af mere end 600 millioner poster. ACIC sagde real-time resultater blev opnået på tværs af it-kriminalitet til terrorbekæmpelse undersøgelser og efterretningsmæssige operationer.

ACIC sagde, at det også fortsat med at arbejde med den Australske Cyber Security Center (ACSC) — som det er et stiftende medlem, sammen med forsvarsministeriet, justitsministeren s Department, Australske Sikkerhed Intelligence Organisation, og Australske Føderale Politi (AFP) – at reagere på hændelser, der påvirker Australien, herunder WannaCry og Petya ransomware kampagner.

Ifølge ACIC, fusionen af ACC og CrimTrac så den tidligere alvorlig og organiseret kriminalitet arbejder med den sidstnævnte, oplysninger, systemer og service-funktioner.

I et forsøg på yderligere at strømline funktioner under hver, ACIC har udviklet indre intelligens hubs, der vil blive indført i de kommende år. Disse hubs vil fokusere på den nationale sikkerhed, høj risiko nationale og internationale mål, bander, våben, økonomisk kriminalitet, narkotika, nye trusler, og it-kriminalitet.

I 2016-17 ACIC fik en AU$89.8 millioner driftsbudget, og pralede 810 medarbejdere, der indgår efterforskere og intelligens analytikere, og den tekniske og cyber analytics agenter, såvel som andre.

Kommissionen blev også afleveret en yderligere AU$1.73 millioner på at udvikle og forbedre den ACIC ‘ s cyber kriminalitet, efterretninger og analyser kapacitet som reaktion på anbefalingerne i 2016 Cyber Security Review, der også produceret i Australien AU$230 millioner Cyber Security Strategy.

ACIC modtaget AU$16 millioner over fire år under strategi for at udvide sin it-kriminalitet intelligens kapacitet.

Fra juli 2017, en ACIC cyberkriminalitet analytiker blev indsat i den Nationale it-kriminalitet Enhed på National Crime Agency i det Forenede Kongerige, som en del af cybersecurity strategi, at “udvikle strategiske og operationelle efterretninger produkter, og identificere it-kriminalitet og tilhørende alvorlig og organiseret kriminalitet, trusler” påvirker begge lande.

Også under cybersecurity strategi resposibilities, ACIC sagde, at det forudsat AFP ‘s Cyber Kriminalitet Operationer med identiteter af fire mulige cyberkriminalitet forbrydere; Usa’ Homeland Security Undersøgelser Cyber Crimes Center med oplysninger om en person, der af interesse baseret i Melbourne, der blev indkassere store mængder af bitcoin i USA, og arbejdede også med den AMERIKANSKE Federal Bureau of Investigation, og forudsat rejse bevægelse oplysninger om en cyberkriminel, samt om undersøgelse for at identificere en Rusland-baseret cyberkriminelle.

Særlige prioriteringer i 2017-18 år for ACIC vil være at uddybe sin forståelse af virtuelle valutaer og hvordan de kriminelle benytter dem, og til at øge forståelsen af brug af malware, i forhold til de økonomiske forbrydelser.

I form af it-kriminalitet, ACIC sagde, at det vil fortsætte med at deltage i nationale strategier til at imødegå cyber trusler, herunder med ACSC, samt at fortsætte med at dele efterretninger med partnere.

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING

90 procent af de Australske organisationer indrømme, sikkerhed kompromis til ACSC

En undersøgelse af 113 Australske organisationer, der er udført af den Australske Cyber Security Center har fundet 90 procent af de adspurgte står over for en eller anden form for cybersikkerhed kompromis i 2015-16 regnskabsåret.

ASIO skifte strategi og ressourcer i lyset af cyber-truslen

Landets efterretningstjeneste har justeret sine ressourcer til at fokusere på den voksende trussel fra cyber-spionage rettet mod en “vifte” af Australske interesser.

OAIC modtaget 114 frivillig anmeldelse af brud på datasikkerheden i 2016-17

Kontoret ledes af Oplysninger og Privatlivets fred Kommissær Timothy Pilgrim modtaget 114 frivillig anmeldelse af brud på datasikkerheden, 35 obligatorisk digital sundhed data meddelelser, og 2,494 privacy-relaterede klager i løbet af en 12-måneders periode.

0