Microsoft brengt LinkedIn, Vertaler apps te Huawei ‘ s Mate 10 Android-telefoons

0
33

Nul

Samsung is niet de enige Android-telefoon maker waarvoor Microsoft is maatwerk en geïntegreerde toepassingen.

microsofthuaweimate10.jpg

Deze week, heeft Microsoft ook plannen aangekondigd om speciale versies van LinkedIn en de Microsoft Translator apps op de markt voor de Huawei Mate 10 serie Android-telefoons.

Eerder deze week kondigde Microsoft aan dat het verstrekken van “een OS (operating system) dit niveau van integratie” van LinkedIn om alle gebruikers van het nieuwe EMUI 8-interface op de Huawei Mate 10 vlaggenschip smartphones.

Dit niveau van integratie ‘betekent dat u uw LinkedIn-account om de nieuwste profiel informatie over uw professionele contacten rechtstreeks geïntegreerd in de eigen telefoonboek”, aldus de oktober 16 blog de aankondiging van de samenwerking. Gebruikers die berichten ontvangen of oproepen hebt de optie, vanwege de integratie, om te weten waar de persoon die belt, werkt en ook de mogelijkheid om te zien profiel foto ‘ s.

Op oktober 19, Microsoft kondigde ook een aangepaste versie van de Microsoft Translator app voor Android voor de Mate 10-serie. Ambtenaren zei Microsoft op maat zijn AI-technologie voor de Huawei ‘ s Kirin Neurale Processing Unit (NPU) in de phones, wat resulteert in een betere en snellere offline vertalingen voor de gebruikers van die telefoons. Microsoft executives zei de offline Vertaling packs voor deze telefoons zijn ook 50 procent kleiner dan de huidige Vertaling packs.

De Mate 10 telefoons krijgen ook de mogelijkheid van toetreding vertaald presentaties met behulp van de Presentatie Vertaler PowerPoint add-in.

Als Microsoft blijft de weg van de eigen mobiele Telefoons met Windows en het Windows Mobile-besturingssysteem, het bedrijf zet haar campagne om meer van haar software en services op Android en iOS.

In Maart van dit jaar heeft Microsoft in de brick-and-mortar Slaat Microsoft “Microsoft Editions” van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. De Mate 10 telefoons lijken niet op dezelfde Microsoft “- Editie” branding.

Microsoft aangekondigd met veel tamtam op de CES in 2016 de “hernieuwde samenwerking” met Samsung en nam de wraps uit een nieuwe Samsung Galaxy TabPro S met Windows 10. Die aankondiging werd voorafgegaan het jaar daarvoor door de schikking tussen Microsoft en Samsung, over hun jarenlange Android patent royalty pak.

Sinds 2015, Microsoft is de voering van de Oem ‘ s voor het bundelen van verschillende Office-apps en diensten met hun Android-apparaten. In Mei 2015, Microsoft beweerde te hebben deals met 31 partners aanbieden van Android-tablets voorgeïnstalleerd met Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive en Skype. Samsung was een van de bedrijven die op die lijst; Huawei was het niet.

Meer over LinkedIn

Microsoft koopt LinkedIn voor € 26,2 miljard

Microsoft ‘ s € 26,2 miljard inzet voorspiegelt human resources toepassing verplaatsen

Inderdaad het Zoeken naar een Baan zal inhalen van LinkedIn zoeken snel volgens rapport

Nu kunt u zien als uw LinkedIn account werd gevangen in 2012 hack

LinkedIn verplettert Q1 winst, de aandelen pop op sterke begeleiding

0