Bixby Röst nu rullar ut till alla OSS Galaxy S8 användare

0
381

Bixby Voice

Samsung meddelade i dag utbyggnaden av Bixby Röst för alla Galaxy S8 och Galaxy S8+ – användare i Usa. Den officiella lanseringen kommer efter en månad Samsung igång Bixby Röst förhandsgranska för att välja användare. Uppdaterad Bixby nu tillåter användare att “navigera genom att välja appar, tjänster och inställningar med hjälp av en kombination av röstkommandon och touch”, vilket innebär att användare kan ställa Bixby för att ta en skärmdump, selfie, slå på ficklampan eller ens skapa ett album från de bilder som togs förra veckan eller ens komma ihåg var de parkerade bilen.

Bixby är djupt integrerad i operativsystemet som gör det möjligt att emulera touch-kommandon via röst. Det fungerar även med tredje part apps som Google Maps, Google Play Musik, YouTube, Facebook med flera tredje part app stöd i de kommande månaderna.

Intressant, för att öka användningen av Bixby, Samsung är att skapa incitament som gör det möjligt för användare att tjäna erfarenhetspoäng (XPs) och från och med idag fram till och med September 14, 2017, användare kan konvertera poäng till Samsung Rewards-poäng.

För att aktivera Bixby röst-baserade funktioner, kan användaren trycka på Bixby knappen för att uppdatera programvaran, efter som Bixby kan aktiveras genom att hålla den särskilda knappen eller genom att säga, “Hej, Bixby.”