WinPenPack Gratis Software Pakker For USB-Sticks

0
50

WinPenPack er et gratis software-løsning, der består af bærbare applikationer, der er inddelt i suiter for nem udvælgelse.

Det kan være meget gavnligt at gemme nogle ansøgninger om eksterne USB-drev, Flash-drev, Dvd ‘ er eller andre eksterne enheder. Du kan bære disse apps med dig rundt at bruge dem på edb-systemer, du arbejder på.

De kan også fungere som værktøjer til fejlfinding, når tingene forkert, fix it-sikkerhed eller privatlivets fred, eller gøre dem tilgængelige for programmer, der normalt ikke er tilgængelige i miljøer.

Mens alle er gratis at oprette en brugerdefineret samling værktøjer på egen hånd, det er ofte nemmere at hoppe med på vognen af en eksisterende distribution, og tilføj manglende programmer til det i stedet.

Den væsentligste årsag er, at det er lettere at gøre, og at du kan få en løfteraket på toppen af, at for lettere start af programmer.

WinPenPack

WinPenPack er fastsat som forskellige udgaver. I øjeblikket, kan brugerne udvælge de Væsentlige eller den Fulde udgave, som kun afviger i antallet af programmer, de sender med. Du kan desuden oprette din egen personlige udgave ved hjælp af en af de udgaver, eller ved at starte fra bunden.

I øjeblikket tre pakker, der udbydes:

  1. winPenPack Afgørende, har en størrelse på omkring 585 Megabyte og skibe med mere end 20 programmer, som mange betragter som væsentlige. Som eksempler kan nævnes Viskelæder, KeePass, 7-zip, VLC eller Chromium.
  2. winPenPack Fuldt ud, har en størrelse på omkring 780 Megabyte. Det indeholder alle essentielle apps og derefter nogle, såsom OpenOffice.
  3. winPenPack Personlige giver dig muligheder for at inkludere kun programmer, som du ønsker at bruge fra udvalg.

De programmer, der indgår i hver pakke variere, men normalt omfatter nogle af de mest populære bærbare programmer til rådighed som Open Office, Sumatra PDF-læser, RSS-læser RSSOwl, Firefox og Thunderbird, winSCP eller Viskelæder.

Hver enkelt software-pakke er leveret som en zip-fil og eksekverbare. En liste over alle tilgængelige programmer også sammen fra hver side for at give brugerne vigtige oplysninger, før de begynder at downloade en pakke.

Programmet launcher viser alle tilgængelige programmer i en kategori oversigt som standard. Programmer kan være direkte lanceret. Applikationslisten tilbyder en søgning samt i tilfælde af at et program ikke kan være placeret på denne måde (hvilket er usandsynligt).

Projektets hjemmeside indeholder supplerende programmer, som brugerne kan downloade og integrere i winPenPack. Disse er sorteret i grupper, fx spil eller Internet, og derefter igen i undergrupper såsom Browsere eller FTP-klienter. Disse programmer og spil, der kan være tilføjet til suite, og det er desuden muligt at fjerne programmer fra det, der er ikke nødvendigt.

Filerne kan blot flyttet til en USB-stick, og den løfteraket, der er startet fra rodmappen, når det er nødvendigt. Programmerne kan også blive lanceret direkte fra deres mapper, når det er nødvendigt. Alle de forskellige udgaver af WinPenPack kan downloades fra projektets hjemmeside.

Hjemmesiden huser flere vejledninger, der giver dig yderligere oplysninger, for eksempel om, hvordan du kan føje programmer til launcher, eller hvordan du fjerner programmer fra programmet.