Virksomheder står over for bekymrende Windows 10 hurtige release ordning

0
31

Windows-10 er forskellige i mange henseender til tidligere versioner af Windows. Centrale forskel er, at det markerer overgangen fra at frigive en ny version af Windows, hver tredje år eller så, at Windows som en service.

Hvad er meningen med det er, at Windows vil følge samme model, at Office 365 og andre SAAS-produkter tilbyder. Nemlig, at der ikke vil være en Windows 11, 12 eller En, men kun Windows-10, som opdateres løbende.

Microsoft har udgivet to funktion opgraderinger til Windows-10 så langt. Selve operativsystemet, der blev udgivet den juli 29, 2015, og de to har opgraderinger i November 2016, og i juli 2016. Den første opgradering, der blev kaldt November opgradering, den anden Årsdagen opgradering.

Selskabet har planer om at frigive en tredje funktion opgradering, kaldet Skaberne Opgradering, i Mach 2017.

Denne hurtige release ordning stiller spørgsmål for Virksomheder, som de er nødt til at klare den nye situation. Sammen med hurtigere tempo, hvor nye versioner af Windows-10 er frigivet kommer en væsentlig ændring i, hvor længe disse udgivelser understøttet.

Windows 10 Pc ‘ er, der anvendes i de faglige miljøer falder for det meste i den Nuværende afdeling for Business (CBB) støtte model.

Windows-10 Hjem-versioner, og de fleste Windows-10 Pro-versioner, der anvendes af personer, falde i Nuværende Filial (CB) støtte model for det meste. Dette betyder, at funktionen opgraderinger er stillet til rådighed med det samme, efter at de er frigivet.

Hvis operativsystemet automatisk opdatering mekanisme er ikke blevet ændret af brugeren, disse opgraderinger vil finde deres vej om forbruger-Pc ‘ er hurtigt efter udgivelsen.

Virksomheder kan udsætte opgraderinger. Dette gør det muligt for den Nuværende afdeling for Business support-model til Pc ‘ en, som forsinker frigivelsen af funktion opgraderinger for omkring fire måneder.

Slutningen af Støtte

windows 10 end of support

Slutningen af støtte til ældre versioner af Windows 10 kommer også hurtigere. Microsoft har tidligere udtalt, at det ønsker at støtte to CBB udgivelser på ethvert givet tidspunkt. Det betyder, at støtte er faldet til CBB udgivelse forud for, at der med en 60 dages afdragsfri periode).

Den oprindelige version af Windows 10 blev erklæret en CBB slip lige med det samme.

Den nuværende CBB udgivelse er Årsdagen Opgradere udgivet i juli 2016, den tidligere CBB slip November Opgradering, udgivet i November 2015.

Husk, at det tager fire måneder for en funktion opgraderer til at blive den nuværende CBB for Windows 10. Dette skete for November Opgradere April 8, 2016, og til Årsdagen Opgradering på November 30, 2016.

Dette betyder dog, at den første version af Windows, 10, version 1507, vil ikke længere være understøttet af Microsoft 60 dage efter den anden funktion opgradering blev erklæret CBB af Microsoft.

Når Windows version 10 1507 når slutningen af støtte, det vil ikke modtage flere opdateringer, sikkerhed eller på anden måde. Mens det vil fortsætte med at arbejde for tiden, og det sætter den version af Windows, 10 i samme sko som Windows XP eller nogen andre Microsoft-operativsystem, der har nået slutningen af sin supportlivscyklus.

Hvad dette betyder for Virksomheder

Virksomheder, med undtagelse af dem, der på Lang Sigt Servicering Filial, der står over for en rapid release cycle, som vil se Windows-10 versioner er faldet meget hurtigere, end det var tilfældet i tidligere versioner af Windows.

Microsoft har planer om at frigive to funktion opgraderinger i 2017. Den første vil komme ud i Marts 2017, vil den anden sandsynligvis i August til oktober periode.

Marts udgivelse af Skaberne Opgradering, og det bliver CBB i juli 2017, betyder, at den November 1511 funktion opgradering vil nå slutningen af støtte i September 2017. Den nuværende version af Windows 10 års Jubilæum Opgradering, vil blive droppet i begyndelsen af 2018 kort efter anden funktion opgradering af 2017 bliver CBB.

Greg Keizer over på InfoWorld tyder på, at Microsoft vil droppe support for Windows 10 1607 omkring April 2018.

Tingene er forsinket en smule lige nu, som Microsoft udgav kun en funktion opgradering i 2016. Tempoet vil stige efter 2017, når to har opgraderinger bliver frigivet.

Læs nu: at Finde ud af, hvilken version af Windows-10 er installeret