Søg på tværs af alle Netflix regioner for film og TV-shows

0
76

Flixed er en gratis service, der giver dig mulighed for at søge på tværs af alle Netflix regioner for at finde film eller TV-shows, som du er interesseret i.

Mens Netflix forherliger sig selv som en global entertainment udbyder — det er tilgængeligt i de fleste lande i verden på tidspunktet for skrivning-hvad der tilbydes i de forskellige regioner, at Netflix er tilgængelig adskiller sig meget.

Ønsker du at se TV-serien Gilmore Girls? Kan kun gøre det i USA eller Canada. Lego Star Wars: The Yoda Chronicles? Kun tilgængelig i Skandinavien. Star Wars: Episode IV: ET Nyt Håb? Kun i Mexico, Columbia, Brasilien og Argentina. Filmen Monumenter Mænd? Kun tilgængelig i Canada.

Listen bliver ved og ved, og selv hvis du tune ind fra Usa — området med det største udbud af TV-shows og film — du er ikke i stand til at se alt på, at Netflix har at tilbyde.

Dette fører til et spørgsmål: hvordan til at finde ud af en film eller et TV-show er tilgængelig på Netflix i en anden region?

Flixed

flixed

Flixed tilbyder en løsning. Det tilbyder en søgbar database, der understøtter alle Netflix regioner i verden. Bare skriv navnet på den TV-show eller film, og tryk på enter for at starte en søgning på sitet.

En hel vifte af filtre, som er fastsat af Flixed at hjælpe dig med at indsnævre søgeresultaterne. Blandt de muligheder, der er for at filtrere efter type (film eller TV-shows, eller begge dele), genre (genre), land, som du vil have tjekket, år for udgivelse, lyd eller undertekst sprog, eller minimum ratings på IMDB.

Landet vælgeren er ganske nyttigt, hvis du har adgang til et virtuelt privat netværk (VPN) og bruge det til at se Netflix-film eller viser tilgængelige i støttet regioner, som du kan fravælge de lande, som du ikke har adgang til via VPN.

Tip: Tjek vores PureVPN tilbud. Det tilbyder VPN-adgangspunkter i 141 lande, understøtter Netflix og er med rabat big time.

search across all netflix regions

Resultater vises med det samme, og for hvert kort, du finder flag fra de lande, du kan se det i, der er opført under det, så du ved, hvor det er tilgængeligt.

Der kan du også finde opført IMDB rating, hvis det findes, en novelle, en synopsis, og tags.

netflix search

Et klik på “flere detaljer åbner vis eller film’ profil på Flixed. Det viser yderligere information om den valgte flick, herunder årstider (hvis det er et TV-show), oplysninger om cast -, lyd-og undertekst tilgængelighed, og metacritic anmeldelser.

“Se nu” – knappen på den anden side åbner den film eller TV-show på Netflix i samme fane i browser, så du kan begynde at se det lige med det samme.

Hvis du foretager en søgning på Netflix direkte, vil du kun få regionale resultater, som du kan se på det nedenstående screenshot.

netflix not available

Flixed viser nye ankomster og populære shows på sin forside direkte, som du måske finder nyttige som godt.

Hvad der mangler, er en direkte måde at gennemse alle tilbud er tilgængelige i en bestemt region. Du kan få at liste ved hjælp af landet filter og “fravælg alle” option, før du kontrollerer det land, som du ønsker at få en liste over tilgængelige TV-shows og film.