Kaspersky Cleaner er et gratis CCleaner-lignende program til Windows

0
36

Kaspersky Cleaner er et nyt program, som den russiske sikkerhedsfirma Kaspersky, som er blevet udgivet som en gratis beta-version på selskabets hjemmeside.

Programmet er blevet designet til at hjælpe brugere med at fjerne uønskede filer og midlertidige filer fra PC-systemer, der kører Microsoft Windows-operativsystemet, og til at forbedre deres privatliv på toppen af det.

Du kan downloade en web installer fra Kaspersky hjemmesiden, som du er nødt til at køre på en lokal enhed, der skal installeres Kaspersky Cleaner på computeren.

Kaspersky Renere

Grænsefladen af programmet er en bare-bone i øjeblikket. Det viser en “start scanning” knappen i midten af programvinduet, og yderligere fire ikoner under det, der ikke afsløre med det samme, hvad de bruges til.

kaspersky cleaner

Du er nødt til at flytte musemarkøren hen over ikonerne for at afsløre deres funktion. De gør følgende fra venstre til højre:

  1. System Oprydning – du kan Rydde indholdet af Papirkurven og midlertidige filer.
  2. Gendannelse af System Indstillinger – Gendanne de indstillinger, der påvirker driften af dit operativsystem.
  3. Privat Browsing – Blok indsamling og anvendelse af dine personlige data.
  4. Fjerne Spor af Aktivitet – Ryd cookies, historie, logs.

Hvis du rammer Begynde at Scanne, skal alle fire værktøjer vil blive brugt til at scanne systemet. Den software, viser de spørgsmål, den har opdaget efter kort scanning, og det er op til dig at løse dem automatisk, eller gennemgå dem først.

kaspersky pc cleaner

Du kan gøre det med et klik på et af de værktøjer, som viser detaljer af, at især scan den næste side, der åbnes.

Spørgsmål er opdelt i vigtigt, mellem alvorlige og mindre problemer, og farvekoder på toppen af det. Rød farvede elementer fremhæve problemer, der blev fundet under scanningen, der har brug for din opmærksomhed, mens grøn farvet emner indikerer at alt er i orden.

Du er nødt til at gå gennem hele listen, som spørgsmål, der er opført under deres sværhedsgrad niveau og ikke samlet i toppen.

cleanup details

Du kan fjerne markeringen af nogen af de problemer, der blev fundet under scanningen, så det er ikke løses, når du klikker på fix-knappen i main-interface, efter at du gik gennem listen over fundne problemer.

Den tredje værktøj, private browsing, er ikke korrekt navngivet som du vil bemærke, når du åbner elementer, der scanner for systemet.

Det har intet at gøre med tilstande for privat browsing til, at web-browsere har, og for det meste vil registrere Windows logge præferencer. Det gør så ligesom andre personlige værktøjer til operativsystemet, ved at foreslå at slå “funktioner”, såsom deltagelse i Windows-Programmet til Forbedring af kundeoplevelsen eller brug af ad-id ‘ er af applikationer.

Gendan systemindstillinger er et andet værktøj, der kan kræve en forklaring. Den kontrollerer forskellige system-relaterede indstillinger for autorun, invalid fil type foreninger, eller om programmer som jobliste eller registreringseditor er blokeret, og foreslår at fortryde eventuelle spørgsmål, der blev fundet under scanningen.

Sammenligning med CCleaner

Kaspersky Cleaner tilbyder et overraskende antal af elementer, der skal scannes eller anbefaler, at ændre, men det kommer ikke tæt på, hvad everybody ‘s darling CCleaner tilbud, især hvis du mener, at du kan udvide CCleaner’ s funktionalitet manuelt eller automatisk ved hjælp af CCEnhancer.

Et andet problem med den nuværende version af Kaspersky Cleaner er, at du ikke kan tilpasse scanningen, før du starter det. Hvis du ikke ønsker bestemte poster, scannet eller løst, er du nødt til at have dem scannet alligevel, og fjerne markeringen af dem hver tid efter scanningen at sørge for, at.

Afsluttende Ord

Kaspersky Cleaner er en nem at bruge program for det meste, og selv om det kan være fristende at ramme scanne og derefter rette til at ske med det, er det som regel bedre at gå gennem alle de spørgsmål, der findes ved at klikke på hver af de værktøjer, til at sørge for, at du er okay med at de foreslåede handlinger.

Programmet vil drage fordel af en strømlinet interface, der viser alle spørgsmål på en enkelt side i stedet for at være delt i fire, at du alle skal til at klikke på en efter de andre.

Ansøgningen er mærket som beta i øjeblikket, hvilket betyder, at det kan se forbedringer, før den første stabile version af det bliver udgivet af Kaspersky. (via I Windows)