Hvorfor tre af Seriens forfattere har skabt en Clash of Clans animerede serie

0
32

Ikke længe efter Clash of Clans lanceret, Rob LaZebnik ‘ s dengang 12-årige søn introducerede ham til den mobile strategi spil. LaZebnik, en forfatter og producer på The Simpsons siden 1999, var hooked næsten øjeblikkeligt. Som influenza, spillet spredt sig blandt seriens forfattere, og som influenza, det kasser, arbejde og familieliv. Personalet dannet en Simpsons klan i spillet, og regelmæssigt sendt hinanden beskeder i løbet af en arbejdsdag til at indlede kampe. Det nærmest blev en besættelse — en, der kan have påvirket deres dag job. “Jeg vil sige, at enhver dårlig vittighed, der er blevet på The Simpsons for de sidste fire eller fem år,” siger forfatter Joel Cohen, “du kan attribut til Clash.”

I sidste ende LaZebnik, Cohen og kolleger mangeårige Simpsons forfatteren John Frink tog på et nyt projekt, til at gøre deres besættelse til noget mere produktivt. Inspireret af spillets tegneserieagtige fantasi verden, trio sat til at arbejde gøre hvad de gør bedst. De udtænkt tegn baseret på Sammenstød enheder som barbariske og archer, og skabt nye situationer, til at sætte dem i. De forfattere, der slog den idé at Supercell, det finske studie bag spillet, og resultatet er Clash-a-Rama, en igangværende serie på YouTube, der viser en verden af Clash of Clans og den følger op Sammenstød Royale til en animeret show.

Nye episoder af Clash-a-Rama bliver udgivet ugentlig, med den fjerde — en ferie-tema viser, kaldes “12 Days of Clashmas” — lancerer i dag. Hver ure i omkring ti minutter, og berører en række af historier fra Sammenstød univers. Det er et kig på velkendte figurer på deres tid, når de ikke er at opbygge defensive vægge eller ved at plyndre landsbyer. Showet blev inspireret i en del af Portlandia, et sketch-show, der fylder i masser af forskellige aktuelle bits, ofte om mundanity af dag-til-dag liv, og stjernerne en række tilbagevendende tegn. I Clash-a-Rama, for eksempel, alt for konkurrencedygtige bueskytter har smålige skænderier, mens en landsbyboer tilbringer tid på at forsøge at lære goblins, at der er mere til livet end at stjæle guld.

Mens dens figurer er temmelig velkendt, takket være spillets massive popularitet (Supercell ‘ s lineup af spil er spillet af omkring 100 millioner mennesker hver dag) og masser af TV-reklamer, at luft under højt profilerede sports events, Clash of Clans faktisk ikke har meget af en historie. Der er, de forfattere, der påstår, en del af hvad der gjorde at skabe en serie, som Clash-a-Rama så tiltrækkende. “Der er ikke et væld af baggrundshistorien til spillet og tegn, så det var fantastisk for os at sige” Dette er vores take på deres univers, ” og være i stand til at definere, hvem der nogle af disse tegn er,” forklarer LaZebnik. “På den ene side, du har tegnet regler om, hvordan de kæmper for, hvordan de interagerer med andre tropper. Men ud over, at vi var i stand til at sortere i virkelig gøre det for os selv kreativt.”