Handlinger: at Automatisere opgaver, og starte filer på Windows

0
36

Handlinger er en automatisering program og filen launcher for det Windows-operativsystem, som leveres som en gratis begrænset version og en kommerciel version.

Den vigtigste idé bag programmet er at give dig en opskrift-baseret system af opgaver, som du kan køre med musen eller ved hjælp af genvejstaster.

Programmet leveres med et sæt af standard handlinger, der er nyttige i forståelsen af, hvordan programmet virker.

“Spørg til tekst og kryptere det” handling for eksempel består af fem trin, der omfatter beder brugeren om at indtaste tekst, formatering af tekst, og at vise den krypterede tekst til brugeren.

Handlinger

Program interface ser støjende i første omgang, men det er godt, troede faktisk, når du forstår, hvordan de forskellige paneler arbejde.

actions

Øverst i venstre rude viser de opgaver, der er til rådighed på det tidspunkt. Du kan køre enhver opgave med en dobbelt-klikke på musen, eller ved at bruge genvejen i stedet, hvis man er knyttet til handling. Nye tiltag er skabt her.

Når du vælger en handling, alle dets nuværende trin, der er angivet til højre. Du kan tilføje eller fjerne trin er der, eller rediger dem. En anden nyttig funktion, du finder her der er mulighed for at udføre den handling, der trin for trin, som kan være nyttigt i forbindelse med fejlfinding for at sikre, at det fungerer korrekt.

Trin vælger rude viser de tilgængelige trin, som du kan føje til en handling. Mere end et hundrede skridt, der er opført der, der giver dig mulighed for at manipulere filer og windows, arbejde med strenge, eller bruge musen eller tastaturet. Nogle skridt støtte variabler, som du kan-og ofte har brug for til — at gøre brug af.

Ruden indstillinger endelig viser variabler eller parametre, at nogle af trinnene gøre brug af. Du kan tilføje en “fra” e-mail-adresse, der for eksempel, eller ændre dato og tid variabler.

Jeg foreslår, at du tjekke ud biblioteket på den officielle hjemmeside først, før du begynder at oprette din egen brugerdefinerede handlinger.

Du kan finde masser af handlinger der er oprettet af brugere af programmet, som du kan føje til dine egne handlinger eller bruge på deres egne.

Her er et kort udpluk af tilgængelige skabeloner:

  1. Gemme udklip tekst til skrivebordet
  2. Gemme et skærmbillede til skrivebordet straks
  3. Åbn lommeregner oven i andre vinduer på 75% gennemsigtighed
  4. Føje en hurtig note til en fil på min desktop
  5. Minde mig om at gå i seng ved 10 pm
  6. Søg Google for udklipholder tekst

For at importere en skabelon, skal du kopiere de skridt, der er anført på biblioteket side til udklipsholderen første, og bruge import ikonet bagefter (eller Ctrl-i) at oprette en ny handling ved hjælp af de trin, du netop har kopieret til udklipsholder.

Gratis vs. Betalt

Den gratis version af Handlinger har en begrænsning på 10 tiltag, og kan kun anvendes i ikke-kommercielle miljøer. Der er ingen måde at øge grænsen for gratis, men du kan fjerne nogle af de standardhandlinger for at gøre plads til andre. Stadig, ti handlinger kan ikke være nok til at gøre rigtig brug af programmet.

Afsluttende Ord

Handlinger er en interessant, godt designet program. Det har en indlæringskurve, når det kommer til oprettelse af brugerdefinerede opgaver selv. Det er nok en god idé at analysere nogle af de standard opgaver eller handlinger fra biblioteket for at få en fornemmelse for programmet, før du kan begynde at oprette brugerdefinerede handlinger.

Handlinger 1.2 Opdatering

alomware actions 1.2

En ny version af Aktioner, der blev udgivet den februar 22, 2016. Det har også en forbedret brugerflade, der er mindre rodet, og en handling, guide, der er nyttigt for begyndere, da det hjælper dem med at komme i gang med programmet.

Den nye version indeholder andre rettelser og ændringer, for eksempel en, der giver dig mulighed for at slette standard handlinger programmet skibe med (hvilket er vigtigt, hvis du kører den gratis version, som du er begrænset til 10 handlinger).

Downloads af den nye version, der er angivet på udviklerens hjemmeside.