Der er ingen grund til at bruge VLC UWP på Windows-10 Stk

0
62

VideoLAN, skaberne af det populære VLC Media Player program for forskellige stationære og mobile operativsystemer har udgivet VLC 2.2 for UWP i dag.

VLC 2.2 for UWP, hvad er det du kan spørge. Når Microsoft udgivet Windows 8, VLC løb en Kickstarter-kampagne for at finansiere udviklingen af en VLC app ‘ en til dette operativsystem.

Kampagnen var en succes, og selskabet udgivet VLC til Windows 8 sidst til det offentlige.

Tilbage til dengang, hvor jeg spurgte, “Hvem kommer til at bruge VLC Media Player app til Windows 8”, og jeg stiller spørgsmålet igen i dag.

Svaret er anderledes denne gang, afhængigt af de enheder, du bruger.

VLC UWP for Windows 10

vlc 2.2 uwp

VLC til Windows-10 er et fantastisk program, må ikke få mig forkert. Det er formentlig en af de bedste, hvis ikke den bedste, media player, der er tilgængelige på Windows-10-Butik.

Du kan bruge det til at afspille video-eller lydfiler, og også streame medier. Spilleren bruger et andet layout end desktop-version, som det er optimeret til touch.

Mit svar dengang var der ikke én, men brugere af Windows RT behov for VLC app. Enhver bruger, der har kørt Windows 8 på en PC kunne bruge den desktop-klient, som er mere magtfulde i alle aspekter. Du kan ændre brugergrænsefladen, skal du installere udvidelser, tilpasse afspiller, ændre tastaturgenveje og andre funktioner, og gøre mange ting, at app ‘ en ikke understøtter.

Det gør ikke programmet dårligt nødvendigvis, men hvis du har valget mellem et godt produkt og en, der er god, men ringere, vil du nok vælge den store hele tiden.

Situationen var anderledes for Windows RT-enheder, som du ikke kunne køre ældre Windows-programmer på enhederne. VLC app er en velkommen tilføjelse, på enhver enhed, der desktop-programmer vil ikke køre på, men det var omfanget af dens nytteværdi.

Med Windows 10, tingene har ændret sig en smule. For det første er der stadig ingen grund til at køre VLC-program på en Windows-10 PC. VLC programmet er endnu mere kraftfuld og gøre det bedre i alle henseender.

Men Windows 10 kører på andre enheder. Det kører på Microsoft ‘ s Xbox, Man er, og på Windows 10 Mobil. Mens sidstnævnte er mere eller mindre død på dette tidspunkt, Xbox, Man ikke er. Windows 10 kan køre på andre enheder, hvor du måske ikke være i stand til at installere programmer på.

Dette ændrer situationen betydeligt. Som jeg sagde tidligere, VLC app er ikke et dårligt program, men det er ikke stor, når man sammenligner det med den desktop-program. Hvis du ikke kan installere desktop-version af VLC på din enhed, så VLC app er en af de bedste valgmuligheder, som du har, når det kommer til installation af en stærk media player.

Det skinner når man sammenligner det med andre medieafspillere. Jeg må indrømme, at jeg ikke har prøvet en hel masse media player apps til Windows 10, fordi jeg kun bruger desktop-Pc ‘ er og gøre bedre brug af medieafspillere på disse enheder.

Nu kan Du: Hvad er dit bud på dette?