Avanceret BAT At EXE Converter

0
42

Konvertering af bat-filer til at exe-er sandsynligvis ikke et meget populært emne, selvom du finde anmodninger fra brugere lejlighedsvis at vil udføre disse konverteringer.

Med hensyn til hvorfor; Der er flere grunde til at konvertere bat-filer til at eksekverbare filer. Den første er for programmer, der kan indlæse eksekverbare filer, men ikke bat-filer, backup software eller lukke programmer kommer til at tænke på, at tilbud om at indlæse en anden eksekverbar, før processen er færdig.

Den anden grund er, distribution og opfattelse af brugerne. De fleste batchfil, exe-omformere er shareware eller kommercielle applikationer med begrænset forsøg funktionalitet. Ikke så Avanceret, Bat at Exe-Converter, som er et gratis program til at konvertere en batch-fil til fil.

En tredje, at brugerne kan gennemse batch script-kode, men ikke koden for den exe-fil, så det er ikke muligt at kode bliver ændret, eller der vises efter operationen. Der er også en mulighed for at password beskytte den exe-fil, så det kan kun køres af autoriserede brugere.

Bat-filer kan indlæses via menuen filer fra det lokale system. Deres indhold vises i brugergrænsefladen, når de er blevet indlæst. Det er herefter muligt at redigere batch-fil i grænsefladen, og gemme det igen til den lokale PC.

advanced bat to exe converter

Programmet fungerer som en grundlæggende bat file editor så godt, med en avanceret kommando guide, der kan bruges til at føje kommandoer til den batch-fil, der ikke understøttes af batch-filer.

Avanceret BAT at EXE converter understøtter mere end 40 udvidede kommandoer, som du kan bruge i det program, du er ved at skabe.

Den Fil > Byg Exe giver brugeren mulighed for hurtigt at oprette en enkeltstående eksekverbar fil, der har samme funktionalitet som den batch-fil. Et dialogvindue med exe optioner, vises efter valg.

Dette kan bruges til at vælge et ikon for den eksekverbare fil, tilføjer versionsinformationer, afhængighed filer og password-beskyttelse. Endelig valgmuligheder for at få programmet til at udføre usynligt med ingen konsol vindue.

exe options

Avanceret BAT At EXE Converter kan kun bruges på én computer. En Pro-version, der tilbydes af udvikleren til brugere, der har brug for at distribuere deres konverteret batch-filer til andre computer systemer.

Pro-versionen har ekstra funktioner såsom at indstille exe-ikonet, forfatter og version information, mindre filstørrelse, ubegrænset gratis opdateret og avancerede udvidede kommandoer.

Softwaren er kompatibel med 32-bit og 64-bit versioner af Windows-operativsystemet. Downloads og instrukser er givet på udviklerens hjemmeside.