Oppo N1 CyanogenMod Edition benchmark-resultat

0
43

Oppo N1 CM edition

Alla siffror för dem som älskar siffror

Regelbundna läsare vet hur vi känner om riktmärken. En snabb repetition — vi tror inte att de berättar en betydande del av historien, och det är bara en massa siffror som är lätta att manipulera och även lättare att fastna i. En bättre (för oss) metod är att göra de saker vi gör med en ny telefon, och se hur väl den gör det jämfört med andra telefoner, och hur vi vill att det ska ske. Ett nummer kan inte berätta för mig hur smidig som du tittar genom ett fotogalleri kommer att bli, eller hur väl webbläsaren gör.

För mitt riktiga liv riktmärken, Oppo N1 CME gör bra. Batteritiden är bra, med hjälp av en T-Mobile sim-kort ger mig förväntat nätverk hastigheter på deras HSPA+ – nätverket (ingen LTE i denna), samtal är bra och tydlig, peripherials som Sten och Google Glass fungerar som förväntat, och resultatet är överlag god. Om du fick pin ner mig, jag skulle säga att det är lite snabbare än Galaxy Note 3, men inte riktigt lika snabbt som Sony Z Ultra GPe — som bygger på den interna och operativsystem overhead, är ungefär där det ska vara. Den korta versionen — jag har sett ingenting värt att bli upphetsad över, och jag är nöjd med resultatet.

Men ibland, jag har gotta buck systemet. Medan jag har Oppo N1 CyanogenMod Upplagan här, jag ska göra lite tester. Det är en telefon som tilltalar människor som vill veta dessa benchmark-siffrorna, och bara skulle kunna göra saker för att göra dem högre. Jag frågade runt lite och körde ett par olika riktmärken, och resultaten är i ett galleri nedan.

Först några detaljer om testning. Telefonen är lager CyanogenMod 10.2. Jag har inte gjort något i prestanda inställningar, inte heller har jag modifierat något annat än några användarens preferenser. I bakgrunden finns det två Google-konton som synkroniserar, komplett med Bil, Hålla, Gmail, Kalender, Kontakter och Chrome. Ingenting lades ner, men jag fick starta om telefonen mellan testerna. Nu har roligt med siffror!

GPS is strong indoors Wifi is super. This is about 30-feet away from an ASUS RT-AC68U in mixed mode 3DMark 3DMark 3DMark 3DMark AnTuTu AnTuTu AnTuTu GeekBench3 GeekBench3 GeekBench3 GeekBench3 GeekBench3 GeekBench3 GeekBench3 GeekBench3 GeekBench3 GeekBench3 GeekBench3 Quadrant Quadrant Quadrant Vellamo Vellamo Vellamo Vellamo Vellamo Vellamo Vellamo Vellamo Vellamo Vellamo