HTC Desire går “Känsla-mindre” och vänder sig till Nexus One?

0
31

 htc desire no sense

Folk över på AndroidandMe deltog i gdgt bor i Austin händelse, där de kunde spendera lite kvalitetstid händer på gång med HTC Desire. Vi har täckt HTC Desire upp och ner, läcker specifikationer, händerna på videor, visa upp ROM portad till Nexus One, spekulerar prissättning och release-datum, och mer, och nu kan vi ge dig lite mer information. Samtidigt har vi sett att Viljan att starta med Sense UI, många kommer att bli glad att veta att de faktiskt kommer att ha möjlighet att stänga av detta. Känsla vädjar till vissa användare, och andra valde att använda fler lager Android ser ut, och som tur HTC har gjort det ganska enkelt att besluta för dig själv som du kommer att använda. Kolla in en video promenad genom detta enkla förfarande efter hoppet. VARNING: Stäng ner din högtalarna först. Det är lite högt. [via AndroidandMe]