Googles URL-shortener får en slick ny Android-app

0
27

Google URL Shortener

Google har länge haft ett utmärkt alternativ för att förkorta Url — goo.gl. Nu har en smart Android-app för att gå med på det. Thomas Devaux rullade ut passande namnet “Google URL Shortener” denna morgon som är lika lätt att använda som den är funktionell.

Appen synkar in på ditt Google-konto så att du har tillgång till alla korta Webbadresser som du har skapat tidigare (och du kan få analytics på andra goo.gl Webbadresser). Korta Url: er kan vara spelade för enkel åtkomst — och skapa nya korta Webbadresser är så enkelt som att klistra in hela resurs i appen.

När du har skapat ett nytt kort URL, du kan snabbt och enkelt dela in i någon app från dina meddelanden. (Eller om du föredrar det, ändra inställningarna för att omedelbart kopiera kort URL till urklipp, visa en dialogruta eller bara göra ingenting.)

Det är ganska funktionsrik, gratis, och utformad för smartphones, och 7 – och 10-tums surfplattor. Definitivt ge denna app ett se-se.

Google URL shortener — Nexus 5 Google URL shortener — Nexus 5 Google URL shortener — Nexus 5 Google URL shortener — Nexus 5 Google URL shortener — Nexus 5 Google URL shortener — Nexus 5 Google URL shortener — Nexus 7 Google URL shortener — Nexus 7 Google URL shortener — Nexus 10 Google URL shortener — Nexus 10 Google URL shortener — Nexus 10