En Kanadensisk stad hotar berusad förare med Nickelback tortyr

0
26

Den lilla Kanadensiska staden Kensington på Prince Edward Island har hittat ett speciellt sätt att motverka rattfylleri här semester säsong — och vi kan alla lära sig en läxa eller två från processen. I en nyligen Facebook inlägg ses som en Konsekvens av Ljud, staden polisen meddelade att förare greps medan berusad kommer att bötfällas, tillfälligt, och tvingades att lyssna på Nickelback klassiska 2001 LP Silver Side Up. Detta är Hur Du Påminna dem om hur man ska inte dricka och köra.

Här är hela uttalandet från Kensington Polisen:

Det är inte så mycket en varning som ett hot, och det är effektivt. Hade lite för mycket vin på julfesten? Chad Kroeger och besättningen är inte Långt Bort. Doppas i cider innan du beger dig hem? Synd, vän, det är Bra Tider för dig.

Santa Tchad är på väg till dig

Jag har alldeles för kul med detta? Ja! Men alla trogna läsare av Den Gränsen vet nu att utsikterna för olyckliga fyllon som Nickelrolled av brottsbekämpande tvungen att rida Coca-Cola Rolla Coasta ger mig bokstavligen all glädje.