Du kan faktiskt köpa Zotac: s VR ryggsäck PC nu

0
34

Zotac släppte VR Gå idag, gå MSI i relativt liten klubb av företag som faktiskt frakt bärbara VR ryggsäckar. För dem som är obekanta, VR ryggsäckar är bärbar gaming datorer avsedda att möjliggöra för lösgående rum-skala virtuell verklighet miljöer — de är framtiden för VR, åtminstone tills vi lyckas förskott teknik för trådlöst headset eller kan komprimera krävande hårdvara för virtuell verklighet till en mer lätt slitna formfaktor.

Zotac VR Gå erbjudanden ungefär två timmar batteritid per laddning, med hot-swap batterier så att du snabbt komma tillbaka i åtgärden. Även om detta kanske inte låter som så mycket, det är faktiskt ganska bra för det är i huvudsak en bärbar, batteridriven stationär speldator. Spec-wise, VR Go erbjuder ett Nvidia GTX 1070 GPU, quad-core-2.8 GHz Intel Skylake Core i7-processor, 16 gb RAM, och en 240GB M. 2 SSD. Både RAM och lagringsutrymme kan även enkelt uppgraderas om du behöver mer minne.

En verkligt portabel VR-systemet inte är billig

En verkligt portabel VR-systemet inte är billig igenom, med Zotac sälja VR Gå för $1,999.99. Detta är utöver den faktiska VR-system måste du fortfarande att köpa (om du bara vill kunna bära datorn av någon anledning). Zotac VR Go är redan slutsålda på Amazon, men du kan beställa en nu till fartyget så snart som mer finns i lager.