Appar i Veckan: Tilt to Live 2: Redonkulous, Femmor, Hörlurar Anslut och mycket mer!

0
35

Apps of the Week

Se vad vi har varit med på våra telefoner och tabletter de senaste två veckorna

Du kanske har märkt att vi tog en veckas uppehåll från våra Appar av Veckans inlägg på grund av att alla shennanigans kring vår omfattande täckning av MWC. Vi är strax tillbaka på rätt spår denna lördag men, redo att ge dig en lista med appar för att kolla direkt från folk här på Android Central.

Denna vecka har vi ett nytt bra spel för att checka ut och några verktyg — läs tillsammans och se vad de är alla om.

Simon Sage – Tilt to Live 2: Redonkulous

Tilt to Live 2: Redonkulous

En iOS klassiska funnit sin väg till Android denna vecka. Tilt to Live 2 är en mycket polerad actionspel där, som namnet antyder, en spelare har att luta sina enheter för att flytta markören och undvika hinder. Power-ups leka regelbundet för att hjälpa till att rensa ut lite klumpar av energi, och innan länge du står inför utmanande boss slagsmål och en med sina egna unika mekanik. Allt du behöver göra i kärnan spelet är sista så länge som möjligt och ta ut cirklar, eller så kan du prova vansinnigt svårt Code Red-läge. Den lagom stora gameplay och smidig grafik göra för en riktigt rolig upplevelse, och hey, inget i-app köp eller annonser.

Ladda ner: Tilt to Live 2: Redonulous ($2.99)

Jerry Hildenbrand – Fives

Fives

Ja, detta är i princip en klon av Treor för iOS. Om utvecklaren av Treor inte kan eller inte kommer att släppa den för Android, att de kloner som vi går.

Match treor och tvåor att göra femmor. Match två med samma nummer för att dubbla den. Fortsätt tills din nätet är full, och du har inga fler matcher. Den fria versionen har en sucky helskärm ad mellan varje spel, men det är lätt nog att göra för att försvinna genom att spendera $1.99.

Om du gillar casual pussel, detta spel kommer krok du. Ta tag i gratis version som är länkad nedan och ge den en spin.

Ladda Ner: Femmor (Gratis / $1.99)

Richard Devine – Hörlurar Anslut

Headphone Connect

En riktigt enkel app som du kan använda för att ge upp tidigare valda appar ska öppnas när du ansluter hörlurar till din Android-enhet. Vissa telefoner – som LG G2 – har en liknande funktion inbyggd, men jag har använt den här på Moto X till stor effekt.

Du bestämmer själv vilka appar du är det troligt att du vill använda med hörlurar, och när du ansluter du får ett popup-fönster med dessa appar. Enkelt och effektivt. Jag lyssnar på musik från alltför många olika platser, så på enheter utan denna funktionalitet inbyggd det är en riktig tidssparare. Den grundläggande appen är gratis men för $0.99 i-app-köp du kan bli av med er av annonser.

Ladda Ner: Hörlurar Connect (Gratis / $0.99)

Phil Nickinson – Google Sky Karta

Google Skyi

Strävan att vara Världens bästa Förälder fortsätter! När ett av mina barn frågar “Daaaaaaad, vad är det som star upp i himlen?” Jag har ett svar, tack vare Google Sky Map. Bara skjuta upp det, att peka mot himlen och har alla svar. Du kan filtrera bort objekt om du vill, och vara noga med att kolla in en Resa i Tiden-Läge, se in i framtiden. Pro tip: Fungerar bäst på natten.

Ladda Ner: Google Sky Map (Gratis)

Andrew Martonik – NewAer Dela

NewAer Share

Vi letar alltid efter nya och enklare sätt att dela filer mellan enheter, och en app som jag nyligen fick kallas NewAer Dela syftar till att hjälpa en med just det. Idén är inget utestående eller galen, men det verkar fungera ganska smidigt. Du enkelt länka upp ditt Google Drive-konto till appen, och det kommer sedan att använda som förvaring för att kunna dela filer mellan enheter med NewAer Dela app installerad som finns i närheten.

Att dela, klicka på dela-knappen i övre högra hörnet, välj en fil eller en mapp till en aktie, och vem som helst som är i närheten baserat på NewAer läge teknik kan se och ladda ner filer direkt. Det är enkelt, det fungerar, och det bästa av allt-du är inte värd dina filer var som helst utan ditt eget moln lagring — appen kan inte se några filer eller ens enhetens platser, som de är enkelt att använda grov läge data för att bestämma avståndet mellan enheter, inte den exakta platsen för varje enhet. Det kan inte lösa alla dina behov dela, men denna app verkar vara ytterligare ett verktyg för att komma ihåg.

Ladda Ner: NewAer Aktie (Gratis)

Råkar missa tidigare utgåvor av våra vecko-app plockar? Du kan kolla in dem här. Vår fortsatta veckans app täckning kan också ses här.