Inaktivera Insyn I Windows 10 Start, Aktivitetsfältet Och Action Center

0
308

När Aero-Glas effekten är effektivt utrotad, Start, Aktivitetsfältet och Action center bära något liknande öppna layout. Om du inte hittar det tilltalande, inaktivera insyn genom de åtgärder som nämns nedan.

Samtidigt utforska Windows-10, jag kom över en hel del egenheter och bra funktioner. Låt oss börja med de goda. Vi har hållit på att prata om Boken och Virtuella Skrivbord igen och igen men den här gången kommer vi att skicka dem backstage och ge andra lite kredit. De har anmärkningsvärt beröm inkluderar sätter webbplatser till start-menyn, tysta timmar och Tablet-Läge.

Nu om egenheter. Av egenheter jag menar de funktioner som har varit mycket älskad tidigare är inte längre i Windows 10. Det är verkligen mycket förvirrande till varför Microsoft utvecklare beslutat att slopa dem trots utmärkta användarnas åsikter. Dessa inkluderar de ovan nämnda Aero Glass-effekter, cool Windows 7 batteri-indikator och minut accessibilities, såsom väg-tittande.

Windows-10 är den vackraste av alla tidigare Windows-utan en skugga av ett tvivel. Människor kan hävda att det inte är mycket skillnad när vi jämför det med Windows 8 / 8.1 men enligt min personliga åsikt att det är mycket mer väl rundade. Färger blanda utmärkt att ge skrivbordet, en vacker och iögonfallande utseende. Start-menyn ser lika vacker ut som alltid.

På tal om Start-menyn, någonsin märkt av dess öppna bygga? Det är en vacker feature exklusivt för Windows-10 som är en kvarleva av den tidigare nämnda Aero Glass-effekter som visas i bilden nedan. Inte bara Start-menyn, Aktivitetsfältet och Action Center också följa denna egenskap och göra saker och ting ser mycket mer fräschare men om du är ett fan av färg, här är hur du kan stänga av öppenhet:

Disable Transparency In Windows 10 Start, Taskbar & Action Center

Steg 1: Öppna Inställningar.

Steg 2: Klicka på Personalisering: Bakgrund, låsa skärmen, färger.

Steg 3: Från vänster menyn, klicka på Colors.

Steg 4: Scrolla ner och stäng sedan av att Få Start, Aktivitetsfältet och Action center öppet som visas i bilden nedan.

Disable Transparency

Efter att du är klar med det, nära inställningar och detta är hur Start-menyn, Aktivitetsfältet och Action center ska se ut nu.

Demo of disabled transparency

Transparenta eller inte, vi lämnar det upp till dig.