Prototypen Android-Nettbrett går Flash & Air feilfritt

0
53

 

Adobe er absolutt kjærlig Android i disse dager. Adobes nyeste kjærlighetsbrev: viser en prototyp på et Android-nettbrett som kjører Flash og Adobe Air-apper “hånd i hanske”. På Web 2.0 Expo, en Android tablett ble tatt for å kjøre Flash og Air-apper, og det var bra, kjører veldig godt. Gitt at Flash strekker seg nytten av tablet-enheter, for å ha det på denne brukbare i en Android-tablet ville absolutt gi det en etappe opp mot, for eksempel, en iPad.

Men, vi trenger å bo realistisk i hva denne demoen betyr for Android-enheter i fremtiden. Demoen som ble vist av Adobe, og enheten er en prototype (vi har ingen anelse om hva slags maskinvare står bak det), vi kan ikke forvente at alle Android-enheter til å kjøre Flash så godt. La oss bare håpe alle knekk trekkes ut før Flash kommer i Android 2.2.

Hit hoppe å se Flash i aksjon på Android tablett! [zedomax via engadget]