Ping Monitor Gadget, Overvåke Domener, IP-Adresser

0
54

Er mitt nettsted opp eller ned, er det lettere eller det tar for lang tid å laste? Disse er spørsmål som hver webmaster er behov for å be om fra tid til annen.

Den beste måten å finne dette ut på er å bruke overvåking verktøy som er koblet til nettstedet, server, domene eller IP-adresse med jevne mellomrom. Du finner massevis av flotte programmer, både på nettet og som desktop-applikasjoner, for å overvåke nettsteder.

Ping Monitor er et desktop gadget for Windows som kan overvåke opp til fem lokale eller eksterne servere. Som navnet antyder, er det pings servere i intervaller som er angitt av brukeren av programmet. (Jeg foreslår at du leser gjennom Ryan gode Nettverk Feilsøking Grunnleggende: Ping-Kommandoen hvis du trenger å oppdatere hva du vet om ping-kommandoen).

All informasjon presenteres da som en graf, og som gjennomsnittlige verdier på Windows-skrivebordet.

Konfigurasjon av sidebar gadget kan være litt forvirrende. Last det ned fra utvikleren nettstedet og installere det som vanlig. Det skal fungere ut av boksen under Windows Vista og Windows 7, jeg har testet det under Windows 7 Pro og det fungerte uten problemer.

Når du først vise gadget det ikke overvåke et domene, IP-eller server. Høyre-klikk-grensesnitt, og velg Valg.

ping monitor configuration

Opptil fem forskjellige nettadresser eller IP-adresser kan legges til det gadget. Ping Monitor støtte for både IPv4-og IPv6-adresser. Angi en IP-adresse eller domenenavn i det første feltet, og et alias som er brukt til å identifisere det i den andre. Alias er vist på hovedgrensesnittet som er sometimesbetter enn å vise IP-adresser, for eksempel. Likevel, du kan velge å bruke domene navn eller IP-adresse som alias som godt.

Sørg for at du endrer standard ping-frekvens fra 1 per sekund (!) til en annen verdi. Jeg foreslår at du slår til minutter eller timer i stedet.

Klikk på 3-fanen etterpå. Her kan du endre størrelsen på miniprogrammet. Standard størrelse er for liten for min smak, og jeg endret det til 200% for å få en bedre visning på statistikken.

Du kan også gjøre endringer i farger og grafene under de andre kategoriene i konfigurasjonen.

ping monitor

Miniprogrammet viser maksimal, gjennomsnittlig og gjeldende ping tid, så vel som antall feil mens lengsel server eller IP-adresse.

Grafen visualiserer de funn. Du kan pinge en server manuelt med et klikk på oppdater-ikonet ved siden av serverens alias.

Ping Monitor er en hendig gadget for Windows-brukere som ønsker å bruke ping-kommandoen til å overvåke nettsider eller servere. Ping-kommandoen er ikke så sofistikert som andre server overvåking midler, for eksempel ved å utføre sjekker om en database som kjører på en server.

Brukere som foretrekker en applikasjon i stedet for en gadget kan ta en titt på Nirsoft er Ping Info Se i stedet, som er også kompatibel med Windows XP.