Kanadiske bærere nå presser KitKat til Galaxy Note 3 og Galaxy S4

0
41

Samsung Galaxy S4 KitKat update

Et annet land ser store tilgjengeligheten av den nyeste versjonen av programvaren for Samsung ‘ s mest populære enheter

Samsung Galaxy Note 3 og Galaxy S4 fra en rekke regioner har fått hoppe til Android 4.4, og nå ser det ut som den Kanadiske operatører har vippet bryteren for sine enheter. Brukere over Bell, calgary Telus og Rogers har vært rapporterer at deres Notat 3s og Galaxy S4s mottar store OTA-nedlastinger — om 440MB hver — for å støte opp til KitKat, bringe noen subtile grensesnitt endringer og alle godbitene Google har bakt inn i den siste versjonen av Android.

Hvis du bruker en av disse enheter på en Kanadisk carrier, være på utkikk etter oppdateringen kommer i de kommende dagene. Hvis du allerede har mottatt det, være sikker på å hoppe inn i forumet og la andre medlemmer vite hvordan du får sammen med den nyeste programvaren bygge.

Via: Android Sentrale Fora; (2); (3); Takk til alle som sendte denne i!