HTC Legend fjerner FCC, kommer til at&T eller på vei til Canada ?

0
28

Den vakre HTC Legend, med unibody-bygge og rene linjer, kommer. Gutta på Engadget har oppdaget at HTC Legend har bare ryddet FCC-reglene og reglene er pakking 850/1900 MHz 3G band som betyr at det bare perfekt for AT&T, Rogers, calgary Telus, og andre Kanadiske bærere. Noe som betyr at HTC Legend er på vei til Nord-Amerika. Noe som er kjempebra.

Vi har brukt litt tid med HTC Legend, og selv om det ikke pakke spec slå av en Droid Incredible eller Evo 4G, sin uber-sexy design nesten gjør opp for det. Hvis det heads til at&T, og AT&T er tiden underwhelming Android lineup blir umiddelbart respektabel. Hvis det heads til Canada, deretter sin allerede imponerende liste av Android-telefoner blir enda mer misunnelse inducing. Vennligst AT&T, gå og få denne telefonen.